Bullet5 je vnitrnostma "prakticky" to same jako nano, loco apod. ... tzn. parametry budou v mnoha vecech podobne.
Jinak ohledne turba, pokud tam mate nejaky dost novy AirOS a prepnete do nemecka, muzete pouzivat turbo i na outdoor kanalech. (neresim ted legalitu/nelegalitu) Nicmene se mi nezda, ze by to prineslo adekvatne rapidne vylepsenou propustnost, zda se mi, ze to maji nejake nedobre.
Jinak DFS je tradicne parodie. Po jednom se zapnuti mi to hodilo indoor kanal.
Po relativne kratkem (X dni) testu se na jedne strane (Bullet5) sekla lan cast, nevidel jsem to, mam to zprostredkovane, pomohl pry restart zarizeni na dalku.
Jinak co me prekvapilo, kdyz jsem je mel vedle na stole, tak relativne rychle s vzajemnym fyzickym oddalenim Bullet5 klesal rychle signal (ta barevna LED hudba).
Tak pokud najdu o vikendu chvilku casu ... zkusim dve nana5 proti sebe se zapnutym super A ... a pak se zapnutym 40mhz kanalem ... a uvidime ... nicmene predpokladam, ze ten 40 mhz kanal bude jeste nachylnejsi na ruseni ?? a co super A v rusnem terenu ?
- development
- freenet, education
Jinak vyse jsem psal, ze turbo mi na stole zas tak markantni vylepseni na ubnt neprineslo, prispevek ob vyse jsem jenom reagoval na vykonnost cpu, v kterem si myslim, ze problem zas tak neni.