Ta vetsina lidi o ktere se tu porad mluvi jsou 3 lidi = xchaos, wolf a plnt. NIkdo jinej nenapsal, ze by mu vadilo, ze mezicloudy kolidujou s MMM.
POkud by to byl OPRAVDU problem s tem lidem by to vadilo cekal bych vyrazne vetsi smrst nesouhlasu tak jak ji umeji clenove fora udelat kdyz se obevi neco co se jim nelibi.
Já se těmhle žabomyším sporům prostě musím smát. Je to sice černej humor, ale aspoň je sranda. Jen se mi zdálo, že tohle předvádění se, kdo je větší mafiózo (a hraje si tady na to hodně lidí) je kontraproduktivní. Lepší už je vytahovat se novou ronjou nebo spuštěním rozcestníku (to je ten fetišismus) - u toho se dá vydržet dlouho a já mám "módní přehlídky" raději, než střílení z kalaše (např. do bezbranných žab albínů).
Naposledy upravil Michal Cepela 27.03.2005 v 21:07
Poradatelem je Ptak, tak at si Ptak zvoli termin jaky chce, prip. at pouzije ke zjisteni optimalniho terminu nastroje, jake se mu zdaji vhodne.
Az budes poradat sraz ty Xchaosi, budes mit moznost predvest co umis! Ted to nech prosim na Ptakovi! Dik!
Mno, já s tím vcelku souhlasím, že si Ptak může ohledně srazu dělat skoro co chce (tedy s tím, že nějaká deadline by se do budoucna možná vyhlásit měla - nejde aby třeba nějaký cloud mezicloudové srazy úplně zablokoval - ale zase chápu, že příliš striktně závazným formulacím, at už technickým nebo organizačním, se tady spousta lidí vyhýbá - já ostatně taky).
Ale na druhou stranu - dal jsem pouze najevo, že velké části zástupců cloudů se tenhle termín čirou náhodou nehodí. Příště podobný problém může mít kdokoliv jiný - a samozřejmě, někteří lidé jsou ochotni se druhým trochu přizpůsobovat, a jiní ne, a informace o tom kdo se komu přizpůsobil se samozřejmě ukládají v jisté "historické paměti" celé komunity... takže až bude Ptak potřebovat, aby se někdo v něčem přizpůsobil jeho potřebám...
28.03.2005 v 11:12
danny
28.03.2005 12:04
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()