ty ovislinky mi nepripadaji jako dobre reseni pro AP, minimalne uz z duvodu podivne stability.
Ani 1120 bych na AP nedal.
Radeji doporucuju pro AP pouzivat Syslinky nebo Asuse.
Jako klienty pouzivam ovisy, ale moc se mi nezamlouvaji.
Ve wifishopu jsem nasel wrt-311 , ... ma to regulaci vykonu od 3dB.
Zatim mam v siti jednu, a zatim se mi hodne libi. Jede ale jen par dni.
Umi to brejknou bridge.
Hledate marne polozku DHCP Relay? Nefunguje vam DHCP v rezimu klient? Mozna mate stejny problem! Ctete dal :)
Jestli mate linuxove AP s DHCP serverem a na nej se pripojuji klienti skrz 5460ku v rezimu klient a neprochazi vam dhcp packety, proverte, jakou verzi dhcp demona mate na linuxovem AP.
Pokud tam je verze 2.x.x, coz je defaultni napr. v Debianu Woody, upgradujte na verzi 3.x. V Debianu je to balicek dhcp3-server.
Tak jsme vcera v noci objevili nemilou vec..narozdil od wl1120 a dalsich typu zarizeni ktery tu mame tyhle kramy zamrzaji uz pri minus 15 stupnich :( asi to bude chtit nejaky vytapeni na zimu ci co
outdoorovy instalace mame skoro vsechny v ip56 krabicich, coz je asi lepsi izolant nez krabice od zmrzliny
co se tyce instalace polystyrenu, nektery jsou dost spatne dostupny, zvlast v takovym mrazu co je..a ke vsem outdoor ovisum pridavat na zimu polystyren a na leto vybirat, na to fakt neni cas snad uz brzo teplota zase naroste..