p.s.
alebo vie mi niekto poradit ako riesit pripad ked dam
napr. ping 1.1.1.1 a odpoved obsahuje dva riadky a druhy riadok ma na konci (DUP!) - teda odpved je duplicitna od dvoch PC ... asi ma niekdo v sieti taku istu MAC adresu ... mozno cierny user ...
Neznate nekdo zpusob, jak v spustit v konzoli (treba putty) na routeru proces tak, aby po odlogovani konzole nespadnul?
Snazim se stahovat na router neco z ftp serveru, ale musim kvuli tomu vzdycky na pudu. Wget co je ve WISPu nema parametr -b a nohup ani screen tam nejsou vubec.
cau, zkousel jsem ten navod ale nejak se mi to nepovedlo, kde mam nastavit velikost ramdisku? v /initrd jsem nejakej obash videl ale nikde jsem nenasel kde se jeho velikost zadava. navic jsem v tom navode musel preskocit bod: gunzip initrd.gz skoncilo to na gunzip: a neco ze nemuze zapisovat.
Zdravicko,
mam dotaz na tu 3c509, nejak se me ji nedari rozjet, stahl jsem modul 3c509.lrp i ten od viciho, ale kdyz se ho pokusim zavest, nasleduje jen hafo chybovych hlasek. Kartu jsem samozrejme prepnul do ISA, teda vypnul jsem PnP, nstavil IO i IRQ, ktere urcite s nicim nekoliduje a stejne nic. Je poreba zavest jeste predtim nejaky modul nebo neco extra nastavit ? Kdyz bych tech karet nemel kolem 30 , ani by me to netrapilo, ale co s nimi, ze ?