tak jsem udelal malou opicarnu, tu privatni adresu jsem nahradil
80.95.119.162 a sosnul to - mohu te ujistit, ze na tvych strankach je to same co mame uz mesic z ftp.dlink.de
jak vidno ten uplne prvni testovaci fw toho umi podstatne vic
jestli mas nake zname v dlinku, zkus z nich vyrazit tento:
Release Date : 2003/06/30
Describe : Firmware for WA254D V1.00
File name : 85829F0201.zip
File sieze: 1,094,990 bytes
podle vseho by mel navic umet
Wireless Bridge and Multi-point Bridge Mode
a to uz by mohlo byt zajimave
Zdar všichni, přečetl , jsem si všechny příspěvku v tomot threadu, ale nenašel jsem odpověď na otázky , které vznikly při instalaci zařízení.
Zalogoval jsem se na ten server 192.168....... v pohodě chtěl jsem si změnit IP adresu, a najednou to spadlo a nemůže se zalogovat. Co s tím? A dá se nějak přes něco zjistit?
Je možné že se nastavila v tom DWP 700AP IP adresa na kterou ted nemohu prijit?
JAk se pozná reset? Zkoušel jsem 5 vteřin i 7,5 min.
Pokud náhodou se tyto dotazy objevili někde níž či víš, tak se omlouvám, ale asi jsem ke všemu slepej. díky.
Ahojky, taky jsem měnil IP na DWL700 a když změníš víc jak poslední číslici IP adresy, tak musiz změnit i IP na tvem PC!!
příklad:
je tam nastaveno 192.168.1.50 a ty máš 192.168.1.x
nastavíš aby tam bylo 192.168.0.50 nebo 192.168.0.xxx, tak zaroven IP adresu tveho PC musis změnit na 192.168.0.2 nebo 192.168.0.xxx
Jde o to ze z IP 192.168.1.x nejde nastavovat AP na adrese 192.168.0.x a ty kdyz to zmenis, tak se to AP restne a zacne okamzite pouzivat tu zadanou IP adresu.
Ted uz si nepamatuji, jestli k tomu AP je i utilitka, ale mnel jsem tu utilitku k Signamaxu, a ta mi toho Signamaxe nasla at byl na jakychce adrese..
Drž to restartovací tlačítko tak dlouho, než ti tam začnou něktrý ty diody blikat jinak než normálně, či to začne vykazovat jiné vizuální efekty , a pak to tlačítko pust!
Řekl bych ti to přesně, ale nechci si to nastavení AP rozhodit...