CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Žumpa > Uhříněves
« 14151617181920212223242526 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Zyxel1496
Newbie

Odpoved Příspěvek č. 305 

Zdravím Uhříněvesáky. Chtěli jste přesnější popis místa kde bydlím, takže: V bytovkách 743, třetí patro (hnedka vedle té nové prodejny výpočetky - souběžně se silnicí). Na střechu přístup mám a z ní vidím celkem dost velkou část Uhříněvse, i když občas sem tam je nějaký ten strom. Úplně perfektně vidím na ten panelák co stojí vedle toho mizernýho nákupáče co je naproti poště. V minulém roce, když jsme měřili konetivitu, viděli jsme i Hájek, ale bez překročení povoleného výkonu tam nešlo dostřelit. Zatím jsem osobně mluvil jen s Krkem. Ten mi poradil, abych kontaktoval Vočka, na což se chystám. Pokud by se našlo pár lidí, alespoň deset, tak firma, která nám měřila konektivitu, by nám za slušný prachy dostala signál i do Uhříněvse z Dubče. Jelikož mám tady dva stroje, který potřebuju mít připojený do inetu, jsem ochotný za rychlost (128 kB/s a výše) a neomezený přenost dat slušně zaplatit. V současné době vysíme na mobilu (Eurotel, GPRS, pevná IP), kde udělám průměrně cca 4,5 kB/s (včera mi to lezlo dokonce 6 kB/s). Na závěr bych rád podotknul, že mi jde pokud možno o co nejprofesionálnější připojení, nestojím o to, aby mi pigy lezly přes 500 ms a výše (maximálně v extrémních případech, jako je mizerné počasí, atd.)!!!!!!!

Old Post 30.03.2004 v 12:36
Zyxel1496 je offline   Click Here to See the Profile for Zyxel1496   Find more posts by Zyxel1496   Click here to Send Zyxel1496 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Doc
Senior Member

Re: Odpoved Příspěvek č. 306 

Naposledy upravil Doc 30.03.2004 v 12:59

Old Post 30.03.2004 v 12:54
Doc je offline   Click Here to See the Profile for Doc   Find more posts by Doc   Click here to Send Doc a Private Message     Visit Doc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Singa
Junior Member

2 krk Příspěvek č. 307 

Taxi kup kvalitni zelezo

Old Post 30.03.2004 v 14:36
Singa je offline   Click Here to See the Profile for Singa   Find more posts by Singa   Click here to Send Singa a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41

Pokud Příspěvek č. 308 

Naposledy upravil kabelnet 30.03.2004 v 17:27

Old Post 30.03.2004 v 17:14
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krk
Junior Member

2 Singa Příspěvek č. 309 

Nech si kritiku pro nekoho jinyho vo mym zeleze vis prd. Vse zavisi na Vockovi na nej jsem uplne v pohode 2ms. To se ti zda spatny? Jinak hodlam postavit jeste jeden spoj asi do Petovic nebo HM nevim jak jsem na tom ze signalem rozhodne nechci stavet zadny sr..ky. Takze vse je asi jinak nez se ti zda. Jinak posli tlf. a muzeme se pobavit. Nehodlam takove drobnosti rozebirat zde. Vsichni ostatni se k realizaci maji jako lacny k srani.

Old Post 30.03.2004 v 22:15
krk je offline   Click Here to See the Profile for krk   Find more posts by krk   Click here to Send krk a Private Message   Click Here to Email krk     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zyxel1496
Newbie

:<> Příspěvek č. 310 

1) dost nechápu proč chceš toho lanařit firmu ???
-- it is easy, quick, professional - cheap (for more then 10 people).

2) můžeš udělat fotky ze střechy? tedy celé panorama!
-- sorry na to nejsem vybavený, pokud mi někdo s tím chce pomoct, tak no problem.

3) máš moc velké nároky na pingy, protože pokud nebude v uhříněvsi vybudovaná pořádná infrastruktůra AP (která budou mezi sebou spojená) a internet se bude distribuovat přes tři AP a to druhé padne tak si na internet píchneš jedině přes dial-up nebo jinak!
-- Nároky!?!? Prommiň, ale nemám zájem o lamařinu, rozhodně nechci nic pomalejšího než mám teď.

4) vše tady v UH "vysí" na jednom jediném:
a) když se nikomu nechce moc investovat do infrastruktury a postavit dostatečný počet AP
(souhlas, ale to není můj případ)
b) každý chce honem honem rychlí internet (jak jinak, nicnéně, ono to i jde, ale musí se investovat)
"b" nebude fungovat bez "a" (dada)

5) co má s wifi společného špatné počasí? doporučuju ti aby jsis pořádně pročet FAQ!
--Mno myslím, že by to chtělo zopakovat si fyziku. Neříkám, že je to bůhví jak drastické, ale při změně počasí se signál mění a? si píšou ve Fakjů co chtějí.

Old Post 30.03.2004 v 23:45
Zyxel1496 je offline   Click Here to See the Profile for Zyxel1496   Find more posts by Zyxel1496   Click here to Send Zyxel1496 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jackobb
Newbie

Re: :<> Příspěvek č. 311 

máš jednu výhody jsi v bytovkách a druhou nevýhodu chceš přes vnitřní sít si vzít kvalitní konektivitu, já to beru,
ale moc možností jak do uhř přivézt dostát kvalitního netu není
druhá věc
pakliže bys měl zájem super by bylo kdyby sme od tebe ze střechy jak nafotili tak změřili signál
jak Hm tak Thnet tak i ric.czf /říčany/
pakliže by byl kvalitní signál
tak by nebylo co řešit a postavilo by se ap u tebe

Old Post 02.04.2004 v 11:43
jackobb je offline   Click Here to See the Profile for jackobb   Find more posts by jackobb   Click here to Send jackobb a Private Message   Click Here to Email jackobb   Visit jackobb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jackobb
Newbie

zyxell1496 Příspěvek č. 312 

Super by bylo pokud máš v neděli čas /fotky/
jestli máš kontakt na vocko tak si od něj vem telefon
moje ICQ:99969908

jinak bydlim přes ulici

Old Post 02.04.2004 v 11:55
jackobb je offline   Click Here to See the Profile for jackobb   Find more posts by jackobb   Click here to Send jackobb a Private Message   Click Here to Email jackobb   Visit jackobb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Doc
Senior Member

Re: :<> Příspěvek č. 313 

Old Post 02.04.2004 v 14:47
Doc je offline   Click Here to See the Profile for Doc   Find more posts by Doc   Click here to Send Doc a Private Message     Visit Doc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zyxel1496
Newbie

>> jackobb Příspěvek č. 314 

Ok, no problem. V neděli si určitě čas najdu. Vočkovy jsem napsal, ale zatím se neozval. Moje ICQ je 147545480. Zatím Čau

Old Post 02.04.2004 v 15:16
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41

AD Fyzika nikoliv Fyzik Příspěvek č. 315 

k tomu vlivu počasí na WiFi jen bych řekl ano je u všeho10GHz 27MHz ale, vzhledem tím že se nebavíme o analogovým přenosu tak je nula nula prd. Tedy je tam ano beru ale, narozdíl od ronji nebo anologu je proste zanedbatelný. Asi tak bych to definoval. zdravim Karel

Old Post 02.04.2004 v 17:41
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nQue
Newbie

Re: >> jackobb Příspěvek č. 316 

Old Post 02.04.2004 v 18:05
nQue je offline   Click Here to See the Profile for nQue   Find more posts by nQue   Click here to Send nQue a Private Message   Click Here to Email nQue     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krk
Junior Member

Re: Re: >> jackobb Příspěvek č. 317 

AP Vocko ma problemy celej den jsem ho lovil a nic moc
strachal se v Linuchu a nak to zkopal co jsem mel ping 1ms tak mam 500 a vice tak s tim merenim asi nic moc ale fotky budou dobry jinak ja taky nejdedu mel jsem za to ze je neco u me a tak jsem vse rozvrtal a dokoncim az zitra jinak Vocko je 7 kanal a ja 5.
Jsem dohodnutej s Vockem na zejtra ze to zkusime dat do kupy at se to nekam hne.

Old Post 02.04.2004 v 21:19
krk je offline   Click Here to See the Profile for krk   Find more posts by krk   Click here to Send krk a Private Message   Click Here to Email krk     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nQue
Newbie

Re: Re: Re: >> jackobb Příspěvek č. 318 

Old Post 04.04.2004 v 10:03
nQue je offline   Click Here to See the Profile for nQue   Find more posts by nQue   Click here to Send nQue a Private Message   Click Here to Email nQue     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zyxel1496
Newbie

Modrý bodík Příspěvek č. 319 

Zdavím *.*, tak jsem konečně přidal modrý bodík do mapy. Je pod nikem Birkof.

Old Post 04.04.2004 v 11:02
jackobb
Newbie

Re: Modrý bodík Příspěvek č. 320 

Old Post 05.04.2004 v 12:08
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:52.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 14151617181920212223242526 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás