Tak to vypada ze to s panem Balounem hnulo uz se mi ozval.
Uvidime jak to dopadne. Nicmene se mi jejich system kterej je podlozenej smlouvama na pripojeni a na najem mista pro AP zda asi nejsolidnejsi z toho co sem do ted videl a slysel. Je mi nanic ze budu mit napr. pripojeni a NET v jiny siti zadarmo kdyz nemam zadnou zaruku jak dlouho a jak kvalitne to bude :(
Radsi dam 600 mesicne Joo nez Telecomu! Pokud mate nekdo nejakou lepsi variantu tak sem s ni, budu vam jedine vdecnej.
Zdravim.
Vcera sem proved maly mereni co lita ve vzduchu v zadnich Skvrnanech a na Sylvanu a narazil sem na neidentifikovatelny kanaly. Muj dotaz zni, jestli nekdo nevite, komu patri, resp. jestli na nich nevysila Pilsfree nebo Surfnet - v zadnich Skvrnanech jsou to kanaly 7 a 11, na Sylvanu kanal c. 6 (spis se tam dostane z Vinic)?
Jmeno AP se tam patrne neobjevi, protoze tam neni vyplneno. Pocitam ze sila signalu to ovlivnit nemuze.
V Plzni existuje spousta sítí a Pilsfree a Surf-net jsou pouze jedny z mnoha. PF i SN se ke svým sítím hlásí, tj vždy je vyplněn essid Pilsfree-něco, pf-něco, SURFNET-něco a podobně. Síla signálu na zobrazení essidu nemá vliv. Pokud essid není vyplněn, tak se na 99% jedná o komerční sí? nebo sí? nějakého podniku.
hele videl bych to rozjeti na nekdy po novem roce ... ted je zima .. hodne starosti s vanocema .. a mooore bramboroveho salatu ..
takze po novem roce by jsme mohli uz konecnce neco podniknout ...
Timto bych rad pozadal lidi co maji zajem vytvorit sit na Slovanech at se ozvou ... nelakam je na pripojeni k netu, ale na sit jako takovou pro hrani her .....!!!
Vsem diky a preji hodne darku pod stromeckem .....