No známej to zkoušel na Lochotíně a na 1,5km jim to jede jako fík. Háček je v tom, že prostřelujou velkej blok paneláků skrz-naskrz. Ta kruhová polarizace způsobuje (alespoň co jsem slyšel), že signál jaksi "obtejká" překážky. Mam pocit, že je to v Čechách zakázaný, dost to ruší a prolejzá do okolí. A druhej problém je, že ty antény s kruh.pol. musí bejt samozřejmě na obou stranách spojení,že...
tak po vetsich mensich trapnych tahanicich mezi Pilsfree a SURFNETem se s nejvetsi pravdepodobnosti vse uplne uklidnilo (uz bylo na case) - domena pilsfree.net je v nasem vlastnictvi . Doufam, ze pripadni zajemci nejsou jeste prilis znechuceni tim, co se tu delo a obe site se budou utesene rozrustat... kdo vi, treba tu jednou bude pilsfree.surfnet
Já už nechci bejt na Skvrnanech Proc nejedete taky do Skvrnan? Sice tu bude kabel a kvuli etu je to lepsi, no ale zase zaparit nejake gamesy....Asi s tim budu muset zacit neco delat
Fotky výhledu z AP Doubravka jsou hotové, obra? se na Motiho on Ti je pošle. Nicméně, dělat link z Doubravky přes střed města až Škvrňany, tj asi 6 km, mi nepřijde jako moc dobrej nápad. Mnohem lepší pro vás bude spoj z Vinic nebo z Bor.