Takze misto konani je na VSB, objekt rektoratu, mistnost B1. Rezervovano je to od 15:00, na vratnici by s tim meli byt obeznameni. Heslo ke vstupu je neco na styl: "Pasmo prednasek o impelemtaci projektu CZ.Free v Ostrave" :-)
Kazdopadne plati ten sraz na alsaku pod hodinama v 15:00, odkud se asi v 15:15 hromadne presunem na VSB ..
Projistotu jeste jednou kontakt na me je 777234254, takze opozdilci muzou zavolat a ja je nejak navedu ..
Cao zitra
Jak uz jsem Shakeho (jak se to skloňuje?) informoval, zapracoval jsem trochu na portálu a mám i mapový systém pro Ostravu. Už to sice je na freewebu, ale ještě nechcic šířit adresu dále především z těchto důvodů:
1) Shake mě informoval že by snad mohla VŠB poskytnout webprostor=bude jiná adresa
2) Nechci to samozvaně schválit - až jak se vyjádří kolektiv
Ale stránky jsou každopádně On-Line a tedy plně připravené pro strat jejich využívání - takže se uvidí po té schůzce a teoreticky se to může začít okamžitě využívat.
Roman
s~ejk, tak bez s~ejka :-)
Jinak to, ze mas hotovy portal je supr, takze te asi zitra jmenujem spravcem webu,
coz zni jako vysoka pocta, ve skutecnosti to bude jen fura prace. :-)
2rsaf: Prosim, prosim oprav nejak info o nodech v mape Ostravy tak, aby se nesnazilo otevirat dalsi priblble okna. Jelikoz jsem tuto specialitu od nekomercniho serveru neocekaval, pisi priblble dotazy vcera do fora. Az dnes v zamestnani jsem prsel na to, ze Imploder Exploder otevrel dalsi okno. Cinkam rolnickou a omlouvam se, ale vcera mi to sezralo dost casu, nez jsem to vzdal.
2kreo: plati predchozi prispevek