Tak jsem zkousel: konqueror-nechodi, links-nechodi, mozilla 1.1-nechodi, dildo-nezobrzi ani czfree.net, netscape-bus error core dumped na czfree.net. A to jsem predtim smazal .kde, .mcop a .mozilla a .netscape aby se znicily cookies na disku.
ustil jsem links (grafickej, ma cookies vestaveny, akorat je neuklada na disk, ale to v ramci jedny session je snad jedno, ne?). Prihlasil se, kliknul na monitor, kliknul do obrazku uprostred cerne stranky, objevila se mapa. Zadne grid on, zadne ortofoto. Jak se to ma teda delat?
Vývoj webového browseru mě stojí čas. A to dost podstatné množství, a dost netriviální duševní práce místo které bych například se mohl toulat venku v přírodě. Pokud za to dostanu něco hodnotného tak klidně.
A lidí co mají za sebou vývoj GPL browseru je na světě halda, zatímco člověk co má letité zkušenosti s GPL vysokorychlostní teledataoptikou je (bohužel) jenom jeden a to jsem já :( Takže je logické pokud nějaké moje schopnosti budou využity ve prospěch CZFree.NET, tak že to nebudou ty browserové, ale ta vysokorychlostní teledataoptika. Takže tvé prohlížečové sny asi moc nepotěším.