No nevim, ja se specializuju na evropske dotace. Jestli myslis ziskat nejake prachy pro CZFree, tak momentalne pripada v uvahu asi hlavne SROP (jenze na toto kolo opatreni pro internetizaci je pozde a navic tam nebyla sance - vysvetlim poprip. osobne). Uvidime pristi kolo. Kdyz to bude vypadat nadejne, pokusim se pomoci.
Pokud myslis pro VSB, tak na to snad mate sve lidi Ze zrizovatelem VS neni kraj, to vim taky.
Ovsem pokud jsem to mel pochopit jako "nejdriv nejaky ziskej a pak mudruj" ... nedelam si presne skore, ale uz jsem z EU pomohl dostat hodne pres pul miliardy. bohuzel pro jine
ne nemelo to vyznit jakoze "pindas a nevyznas se"
spise ze by to chtelo nekoho kdo zna "spravne postupy"
pokud mas zkusenosti a nenechas si je pro sebe, tak
se hlasim na skoleni
Co se tyce studii proveditelnosti a ostatnich legracek, muzem si na to sednout Mozna by pak nebylo od veci zajit i na kraj a udelat si skoleni s lidma, kteri maji primo na starosti tohle opatreni SROPu. Stejne tam v utery musim, takze to zjistim a uvidime. Ale jak rikam-v uvahu pripada az dalsi kolo a to bude tak za pul roku nejdriv.
no, možná by se na CZFree dal použít významný projekt - je to krajská dotace. V ostravě vám s tím moc nepomůžu, bo jsem z olomouce a v ově žiju jen přes školní týden, ale ségra dělá asistentku náměstkovi hejtmana u nás, tak bych vám mohl zjistit podrobnosti, kdyby jste chtěli
Ta budova je ve sprave koleji a menz ne? Kdyz si domluvite, ze si natahnete vlastni kabelaz, tak se s tim da neco delat, neb pripojeni nahore na strese neni problem. Ale pochybuju, ze se vam to podari zlomit.