Danny a Xchaosi, moc pekne - nez aby se tu prislo s nejakym napadem jak vybrat termin pro dalsi mezikloudy tak se tu vzajemne napadate.
Osobne si myslim ze za soucasnou situaci s terminem spis muze rada gubernatoru z posledniho srazu (takze i ja). Nez sme se rozesli meli sme probrat poradne tema dalsiho srazu a PEVNE stanovit termin... bohuzel se tomu tak nestalo. Doufam ze ale priste budeme chytrejsi
Jsem pro model, kdy predbezne plati originalni definice dle Edorase (ten dvojmesicni cyklus....), s tim ze termin finalne bude potvrzovat rada CZF slozena z hlasovacich jednotek... Proti tomuto potvrzeni uz nebude odvolani.
A co treba proste respektovat ze nekolika (desitkam) lidi / zastupcu cloudu ten termin zkratka nevyhovuje protoze se to kryje s MMM a vymyslet proste jeste neco jinyho? ;-)
Bych to rekl takhle... smolik pacholik - meli si vzpomenout na prvnich mezikloudech a vystoupit tam s pripominkou ohledne terminu - sudy mesic/posledni sobota je zname uz hodne dlouho...
teda xchaosi mnel jsem o tobe lepsi mineni.
1. nechapu proc zakaldas novej thread s irelevantnim nazvem misto toho abys diskutoval v threadu o terminu, kterej uz tu je. Treba ja jsem na tohle tvoje tema narazil az ted a vicemene nahodou.
2. Tvoji argumentaci kolem hlasovatka jsem fakt nepochopil. Pro tvou informaci jsem volby seradil tak jak jdou terminove za sebou a fakt jsem tim nic nesledoval.
Pokud ma nekdo pocit, ze mne tesi ze mezicloudy se kryji s jinou akci tak mne to pekne sere. Problem je v tom, ze proste nemam moznost zajistit vhodne prostory(za/s vhodnych podminek) na 30.4.
Nez jsem vubec neco napsal este jsem se ptal edorase(ano boodine, opet edoras s ptakem) jak to je s tim terminem a presnosti jeho dodrzeni. Jeho reakce byla ze je to doporuceni a finale zalezi na poradajicim cloudu.
Zajimavy je, ze v dobe kdy jsem se na termin ptal se ozvali 2 lidi(tusim wolof a xchaos), ktery mluvili za MMM, ze se to kreje etc. NIkdo dalsi. Jelti to tolika lidem TAK vadi tak proc se NIKDO z nich neozval? Zdrejmne to pro neni neni tak klicovy - at uz mezicloudy(no, ale pokud jim je to az tak jedno tak by asi stejne nedorazili) a nebo MMM.
Radsi bych mnel na diskuzi o terminu vic casu, ale proste pokud nechci mit sal pouze na dopoledne, kdy vsichni spi(to sme videli v Aeru, pak se musela ladova asi nejlepsi prednaska utipnout) tak to proste nemuzu rict ze dne na den.
Jestli znate kino, kde to bez dotlaceni hromady penez udelaj tak mi dejte vedet.
Wolfovy "úniky informací z kuloárů" jsou soukromý problém mezi ním a těmi, za které mluví :-)
Osobně jsem velmi nerad, že se tady přetřásal důvod, proč 7. květen není vhodný termín pro mezicloudový sraz. Nebylo to vůbec diplomatické to sem takhle napsat - kdyby prostě hodně lidí napsalo, že se jim 7.květen nehodí, bez udání důvodu, tak mohl být pokoj, a prostě by se ten sraz konal jinou sobotu.
Řekl bych, že v odpoledních hodinách účast na tom srazu asi zřejmě opadne, a řada lidí se zřejmě navíc nezúčastní ani dopoledního programu. No.. aspon' získají příležitost zúčastnit se za některé cloudy i jiní zástupci než různé "známé firmy", to vnitřní demokracii v CZFree jedině prospěje (spousta lidí se tady s demokracií docela ohání...)
Naposledy upravil xchaos 26.03.2005 v 18:00
26.03.2005 v 17:48
danny
26.03.2005 17:56
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()