prave, ze to je ten omyl...muzes regulovat prave a jen pakety jdouci od tebe ke klientum, od klientu pres tebe pryc dost spatne...na HTB strance je k tomu dost vycerpavajici rozbor.
Už je na Jižním městě na Hájích přístupovej bod Thunder s internetem? Všiml jsem si, že už jsou tam dva bílý body(je to psany na DJDODO). Je tam nějáká konektivita zadarmo(na vyzkoušení připojení)? Mohli byste sem někdo prosím napsat kuchařku pro začátečníka, jak se rychle připojit, "step-by-step"? Co kam nastavit, co kam napsat....
Vase sluzba se mi zda byt primo sqela, ale mam par otazek.
1. Nejsem ted pripojen do Czfree, ale brzy uz snadd budu/ Uvazu tedy o vasem pripojeni. Jak je to tedy s verejnou ip adresou (pokud se pripojim pres czfree a ne primo pres vas AP)?
2. Deaktivuje se sluzba automaticky pokud se muj node objevi jako unreachable (rekneme ze router pres ktery se pripojuji by byl down)?
3. Bude nekdy mozna platba pres kreditni kartu?
No, to by zatim bylo vsechno na co jsem prisel, diky predem za odpovedi.
t0x1c: dik. diky takovym reakcim, nas to neprestane bavit :-)
D_R_O_B_E_K: cekame kazdym dnem na povolni od magistratu. Je to otazka dvou razitek, na ktera cekame uz druhy mesic :-( Proste urednikum je vetsinou putna, ze lidi neco chteji v geologicky kratkym casovym useku :-( Nicmene, jakmile razitko padne, APcko bude behem par dnu. Jeste neni jisty jakou bude mit konektivitu ven do netu, ale pousime se aby byla "dostatecna" :-)
co se tyka kucharky step by step, tak urcite casem vznikne. Ted zabira vetsinu casu odstranovani detskych nemoci noveho systemu. Takze routovani, programovani, routovani a programovani porad dokola :-)
Stemar: ano free konektivita urcite je. Neplaticim uzivatelum je vyhrazena 128ka. Bohuzel v soucasne dobe uz je dost ucpana, takze realna rychlost je tak nekde kolem 33kbps na uzivatele. Na moznosti pouzvat v ramci CZFree ruzne gatewaye ven do Netu se pracuje (alespon takove jsou moje informace)
nerocz: verejna IP adresa je urcite mozna. Momentalne se pohybuje v cene 4kc za den. Bohuzel je to tak, adres je jako safranu a nemuzeme je jen tak rozhazovat :-(
Sluzba se automaticky nedeaktivuje. To zatim neni mozne technicky resit. Nehlede na to, ze platby jsou provadeny za den, nikoli po hodinach.
Platba kreditkou do budoucna urcte bude mozny
Ahoj,
Vzhledem k tomu, že Thundernet se tváří jako mrtvý brouk a z předplacených 64Kbit jsem zatím nedostal ani byte, tak jsem dnes Vaši službu stopnul. Takhle si opravdu placené služby nepředstavuju. Až bude něco nového, dejte mi vědět.