ahoj
resim tu takovou haluz ze mi tohle ap neodpovida na ping, i kdyz je v nastaveni povolenej
von teda odpovida ale jen pri bootu a to projde 14 pingu a pak zase nic
fw 1.6.5
dik za rady
U novejsich firmware se musi neco zapnout nebo nastavit, aby se pak dalo do WRT lezt pres kabel ?
Nastavuji typ site 4, pevna IP pro WAN, DHCP server pro LAN. Jakmile to ulozim, do konfigurace se jiz nedostanu po kabelu ale jen pres Wifi.
Pritom v 1.65 firmware to normalne fungovalo.
Musi se jeste neco nastavit, abych se dostal do WRT zapsanim pevne IP nastavene pro WAN ?
Zdravim,
nevite nahodou nekdo, jak mam nahrat do wrt-312 firmware 1.7.3? Toto zarizeni se mi dostalo do ruky s tim, ze se vzdy za 15 minut zablokovalo (vyse uvedena ochrana firmware). Jisty pan Stribrny mi poslal opravny firmware (1.7.3.CZ.bin), ktery jsem nahral pres tfpt (pouze tento jediny soubor), ovsem zarizeni po nahrati nekomunikovalo, ovsem umoznilo mi to nahrat nynejsi 1.6.3, ktery jiz chodi dobre a nezablokovava se. Ovsem kdyz chci do zarizeni nahraju pres tftp jakykoliv vyssi FW, jiz se do nej nedostanu. Pokud chci nahrat 1.7.3, nahraje se pouze prvni soubor a pak se zarizeni restartuje (nejde nahrat druhy)...uz fakt nevim jak tam ten posledni FW dostat, asi je to nad me sily
Brej večír přeji náhodou se mi dostala do ruky krabička Straight Core WRT 312 dostal jsem ji jako že je Ko ale po zanutí se rozsvítí power a bliká Radio: Do administrace se nedostanu poradí někdo co s tim může být ?? předem díky