CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Praha 5 > Košíře
« 9101112131415161718
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
huhla
Newbie

Re: Re: Re: Re: Re: Raf Příspěvek č. 225 

Cauky...tak jsem tu po dlouhe dobe zase... to vite, finance se dost blbe shanej...Takze, dejme tomu ze mam ti wifinu, jak jsi mi psal...Co ted musim udelat. Zjistil jsem si ze nejbliz jses asi ty.
K antence jsem jsem dostal antenku. Jak mam tedy zkusit, zda funguje... A jeste neco...kdybych se pripojoval k tobe...mohl bys mi rict presne casku, ktwerou bych musel treba mesicne platit???Diky za odpoved. Huhla

Old Post 13.04.2004 v 10:31
huhla je offline   Click Here to See the Profile for huhla   Find more posts by huhla   Click here to Send huhla a Private Message   Click Here to Email huhla     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The BigShow
Newbie

Re: ???Novy bod Administrator - TBS??? Příspěvek č. 226 

Finallly, the SHOW is come back to this thread!!!

Old Post 13.04.2004 v 11:52
The BigShow je offline   Click Here to See the Profile for The BigShow   Find more posts by The BigShow   Click here to Send The BigShow a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meluzin
Newbie

Příspěvek č. 227 

Ahoj,

byla by možnost se připojit do vaší sítě?
Bydlím v ulici U Tenisu čp 8.

Dík

Old Post 02.05.2004 v 10:23
meluzin je offline   Click Here to See the Profile for meluzin   Find more posts by meluzin   Click here to Send meluzin a Private Message   Click Here to Email meluzin     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The BigShow
Newbie

Příspěvek č. 228 

Old Post 03.05.2004 v 13:21
The BigShow je offline   Click Here to See the Profile for The BigShow   Find more posts by The BigShow   Click here to Send The BigShow a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Katmai
Newbie

Příspěvek č. 229 

Hi tímto zdravím kalouseJ
A chci se zeptat nademnou v Ulici Průchové má někdo anténu......víte kdo to je?? je to bílej barák první nebo druhej blok od kraje z Vejražkový...

Old Post 13.05.2004 v 20:38
Katmai je offline   Click Here to See the Profile for Katmai   Find more posts by Katmai   Click here to Send Katmai a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The BigShow
Newbie

Příspěvek č. 230 

V okolí je dost baráků s "wifi" anténama. Mohl bys to specifikovat? Tak treba popisne cislo baraku by pomohlo ...
Taky se muzes mrknout do monitoru, kdez ale nenajdes takrka nic.

Naposledy upravil The BigShow 17.05.2004 v 07:45

Old Post 17.05.2004 v 07:41
kalousj
Newbie

Příspěvek č. 231 

Naposledy upravil kalousj 17.05.2004 v 11:32

Old Post 17.05.2004 v 10:34
kalousj je offline   Click Here to See the Profile for kalousj   Find more posts by kalousj   Click here to Send kalousj a Private Message   Click Here to Email kalousj     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The BigShow
Newbie

Hmm... Příspěvek č. 232 

No a já vás zdravim voba protoze tady mam BugBeara a Blastra podporovanyho Kibuvem a na mejl mi prisel W32.Beagle.W@mm.
Ja sem tak happy šalala (Nechce někdo? ... Dam je zdarma...)

Old Post 17.05.2004 v 13:07
Katmai
Newbie

Příspěvek č. 233 

Asi takhle.... (to Kalous Katmai = Mrak...)
Je to jedniná Anténa na kterou vidim.....kurňa
leží mi doma nevyužitá ASUS wi-fi karta tak jí chci nějak zužitkovat.....

je to ulice Průchova... v ní jsou jen dvě wi-fi antény...a jen jednu z nich trochu vidim....
PS nevidí mě někdo?? bydlim Vejražkova 49 bohužel je to za tratí
tzn všechny ostatní mám za horizontem (za domy) kolem trati jsou relativně vysoký stromy)
jsem hned za trnasformátorem nebo trochu napravo od dětskýho hřiště

Old Post 17.05.2004 v 18:30
Katmai je offline   Click Here to See the Profile for Katmai   Find more posts by Katmai   Click here to Send Katmai a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kalousj
Newbie

Příspěvek č. 234 

Old Post 17.05.2004 v 21:13
kalousj je offline   Click Here to See the Profile for kalousj   Find more posts by kalousj   Click here to Send kalousj a Private Message   Click Here to Email kalousj     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Katmai
Newbie

Příspěvek č. 235 

hmm já njsem uplnej pablb....jde mi o to, že všechny mám za horizontem...nebo za notnou stěnou stromů....

Old Post 18.05.2004 v 17:28
kalousj
Newbie

Příspěvek č. 236 

To Katmai: Já jsem ti jen poslal odkaz na návod, jak bys měl postupovat, myslím že to tu většina lidí respektuje. Jestli se jím budeš řídit nebo ne je na tobě ale pokud ani nezadáš svůj node do monitoru sítě tak se tvým voláním může těžko někdo zabývat.

Old Post 18.05.2004 v 21:33
The BigShow
Newbie

Příspěvek č. 237 

No hele tak nevim na jakou anténu vidíš ale v průchový bych se vsadil, že je víc než dvě antény. Nevim sice jestli je ňáká možnost rozeznat wifi 2.4Ghz 107x60x30 síto od 800Mhz 107x60x30 síto, ale já tady mám "zatím" 6dB všesměrovku a do konce příštího týdne by mělo bejt i to 24dB síto a připojil bych se s ní nekam na protější kopec (třeba).

Old Post 20.05.2004 v 11:51
lubikk
Newbie

Zdravim.... Příspěvek č. 238 

Tak to tedy koukam... Cirou nahodou jsem se k tomu dostal a neveril bych kolik lidi tohle uz resilo a uz i vyresilo u nas na kopci )) Docela koukam.....
Chtel bych se zeptat, jestli bych se na Vasi AP nemoh pripojit.. Bydlim v Nad Zameckem 60.. Kdyby to slo tak to by byla bomba ... Mam takovej dojem (po precteni fora) ze jsem kousek od FanTomas... ale uprimne vubec nemam tucha kdo to je....

zatim...
Lubos

Old Post 28.05.2004 v 21:58
lubikk je offline   Click Here to See the Profile for lubikk   Find more posts by lubikk   Click here to Send lubikk a Private Message   Click Here to Email lubikk   Visit lubikk's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The BigShow
Newbie

Re: Zdravim.... Příspěvek č. 239 

Old Post 30.05.2004 v 19:58
pelda
Newbie

pripojeni - ulice miksovskeho Příspěvek č. 240 

zdravim vsechny,
prave jsem se pristehoval, bydlim v ulici miksovskeho, rad bych se co nejdriv pripojil k czfree.
myslim, ze bych mel videt na fantomase, ale moc se tu zatim nevyznam a nemuzu se na jeho vyhledu najit. uz jsem ho kontaktoval, ale zatim se neozval. taky jsem pridal svuj bod do mapy.
kdyz to vyjde, zkusim dnes vylezt na strechu a udelat par fotek.
co dal? poradi nekdo?

Old Post 01.06.2004 v 17:53
pelda je offline   Click Here to See the Profile for pelda   Find more posts by pelda   Click here to Send pelda a Private Message   Click Here to Email pelda     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:47.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 9101112131415161718  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás