Mam jeste malilnkatej jinej hafo dotazu....Nikde jsem se kloudne nedocetl kolik bych mel platit za mesic-pry se mam nekoho zeptat....a taky bych potreboval poradit s koupi te Wifiny...taky nevim jak je to s tou antenou...jestli ji bezpodminecne potrebuju a jesli se da pouzit ten navod na vyrobu anteny tady z Chatu....
POZN. Tento příspěvek je určen ke zkontaktování fandů v okolních nodech Kavalírky. Prosím aby se mi ozvali. Díky
Tak toto je můj první vstup do fora. Doufám, že jsem na správném tématickém threadu. Když tak mi upřesněte kam toto téma vhodněji umístit.
Dnes 26.března LP 2004 , těsně před půlnocí jsem se zaregistroval do tohoto fora. Poté se mi podařilo zanést můj nový nod "Caesar" do Ortomapy.
Zatím první nejdůležitější informace o místě.
Dlím v domě pod Y-křižovatkou ulic Pod školou a Musílkova
Adresa ul. Pod školou 2/966 - (naproti přes ulici prostranství s potravinami a stánkem PNS.
V 1.p výhled z balkonku
do ulice Pod školou úhlopříčně směr SV na obytný blok mezi ulicemi Pod školou a Pod Kavalírkou s plánovanými nody Musílka , Pod kavalírkou-přímá viditelnost a ostatními Vedavan,Strnous,Adm -v nepřímé viditelnosti.
Okno z druhé strany je na otevřené prostranství s garážemi, ohraničené obytným L-blokem s plánovaným nodem Festr. Ve výhledu směr SSV z lodžie skoro při zdi výhled přes křižovatku na zalesněný kopec s AP Fantomas-Kavalírka 193m-směr SSV. Nevím ale kde je přesně lokalizován v porostu.
Na střechu jsem se nedostal- zatím. Předpokládaný signál na střeše z těcto AP. Tj z bližšího AP Fantomas-Kavalírka 193m-směr SSV či snad i ze vzdálenějšího AP Křemílek 254m-směr JZZ na kopečku. (Další AP Fantomas-Šmukýřka je 601m - směr JV na kopci.)
Zatím jsem tu jeden fanda do IT-Další zájemci snad v domě přibudou. (Stav k 25.3/04 )
(Tak zatím to je vše pro základní info.)
Jsem ochoten dát k dispozici své schopnosti případně i počítačovou techniku k rozšíření CzFree.net v dané lokalitě Kavalírka. Těším se na spolupráci s ostatními fandy!!! Caesar
Naposledy upravil Caesar 27.03.2004 v 10:35
26.03.2004 v 01:24
elegantni_kluci
29.03.2004 18:35
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Má li někdo zájem o připojení k access-pointu s internetem na cibulkách (jeden z kopců v košířích) tak se napište. (Access point ještě není, ale kdyby bylo dost lidí tak není problém ho pořídit (100Mb/s)). Cena podle počtu lidí... Měla by bejt dostupná celkem silná všesměrovka tak jestli někdo chce ...
Má li někdo zájem o připojení k access-pointu s internetem na cibulkách (jeden z kopců v košířích) tak se napište. (Access point ještě není, ale kdyby bylo dost lidí tak není problém ho pořídit (100Mb/s)). Cena podle počtu lidí... Měla by bejt dostupná celkem silná všesměrovka tak jestli někdo chce ...
Pro uzivatele pripojene pres Fantomase na Kavalirce.
Vzhledem k ruseni a "uloupeni" ESSID se puvodni ESSID meni na CZFree.Net.Kavalirka a pravdepodobne i zmena kanalu.
Dekuji za pochopeni