Tak mam tri zpravy:
1) konecne jsme provedli mereni signalu primo z moji STŘECHY!
2) na střeše mě asi nepovoleji antenu :(
3) v patře mého paneláku, kde bydlím, jsem namerili A zaměřili SILNY signal ze sitě czfree.net
shrnutí:Spojení do freenetu neprovedeme přes Heavena, ale přes ten jiný nod, žádné antény nebudou na střeše, všechno bude v mem patře, čili AP pro cele jižní město MUSI byt u Fciho.
To FCI a Petrik : za predpokladu ze s Drobkem bude FCI spojen optikou tak bude na vsesmer pro AP bohate stacit ten starej stozar, co uz tam je. Ten tech 5m ma taky, kdyz na ni bouchnete jeden lehkej vsesmer (klasickej 8mi spalkovej bastl, co ma 7db) tak se pripoji cely JM.
s tim crusaderem bych nadsenej tak nebyl - procetl jsem vsech asi 1200 prispevku v sekci opticke pojitko a mam dojem, ze Crusader jeste tak min 2 mesice nebude. Nabyl jsem ale dojmu, ze kdyz budem trochu prukopnicit, tak highlander udelal TP udelatko ke klasicke ronje a tak by to slo zbastlit klidne hned ted.
16.02.2003 v 18:52
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
2Login: presne tenhle modul pro ronju ted budu stavet. Uz mam objednany plosnaky z Valasskeho mezirici a vetsinu soucastek z gesu. Vsechno budu mit do 14 dnu a zacnu se stavbou. Zatim mezi kamosem a mnou. Uvidime jestli to pojede atd...
2Topic: V nejhorsim muzeme jezdit po meste a merit smer signalu (pokud je to vsesmer AP) na spojnici signalu bude nekde AP
Ale myslim ze budou i schudnejsi trasy ke zjisteni vlastnika.
16.02.2003 v 19:43
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
vite co je me divny? Ze jsme ten silnej signal co jsme dnes chytli tak lehce nechytli v patek zpod te strechy? Dnes to melo na strese 18 a u me dole 10. Myslíte, že je to teprve nejake zkusebni "vysilani"?(odpovidalo by to tomu ze to jeste nema nazev) A jak se zjisti komu patri to cislo? Je nejakej "telefoni seznam"?
Ten signál jsme skutečně naměřili poprvé. Ovšem to, že to má essid CZFree.Net nevypovídá nic o tom jestli je to nové nebo staré. Bohužel telefonní seznam mac adres neexistuje a bude se nám to hledat velmi těžko.
tak jsem prohledali s frogalem stranky skoro vsech AP bodu co jsou myslitelne a spravnou mac adresu jsme nenasli :-( ale mame podezreni na bod MP\¨s home-JAP protoze ten by mohl byt viditelny. I kdyz meli byste upresnit jakym smerem to bylo a pak se kouknem do Monitoru znovu
To jste hodný, zrovna jsem se do toho chtěl pustit. Jo, je to zhruba ten směr, když stojíš u Drobka a koukáš na Heaven tak od něj mírně napravo. Zkuste pls kontaktovat správce toho nodu.
tak je to jasny je to MP-ale jak ho kontaktujeme? Nema tam uveden zadnej mejl ci kontakt, ani node ownera! Ja tam klidne v utery zajdu, kdyz tam pujde nekdo semnou )pokud mozno nejakej "měrka" )
Já to vzal logicky: když se to jmenuje MP´s home - tak tam asi bydlí nějaký MP . Tak jsem si našel uživatele MP a poslal jsem mu mail. Tak doufám že budeme mít kliku.