Az bude cas a potrebny hardware, ja osobne momentalne nemuzu i z financnich duvodu a s Baronem jsem domluven nejdrive na zacatek cervence.
Musi se domluvit konkretni termin realizace, aby se molho vsechno vyzkouset, pricemz bych rad poprosil radkapv o asistenci a yenika o princip realizace te pasivni retranslace.
Zdravim vsechny z Prostejova a okoli,
chtel jsem se zeptat, jak to vypada s rozvojem wifi v Prostejove. Dival jsem se na ty prostejovske stranky a propo, resi se uz nejak pristup do internetu?
Docela rad bych se konecne pripojoval na net nejak jinak, nez pres tu "zlutou potvoru", a czfree vypada hodne zajimave.
Bydlim na nam. T.G. Masaryka, co jsem se tak dival na ty fotky, tak by snad nemel byt zas az tak velkej problem, ale sam nevim, poznal jsem tam tak akorat radnici (sakra chtelo by to na ni dat AP
Vidim, ze stale pribyvaji zajemci, tak bych se chtel teda taky pripojit . Bydlim na Zrzaveho v 6. patre. Myslite, ze by se dalo pripojit na Italskou bez toho aniz bych musel lozit na strechu a resit kabelaz, neco jako ze by se signal nejak sikovne poodrazel?
Pokud by to neslo, tak bych mohl rovnou zkusit tu MMDS antenu co mame na strese, ale upravu a veci kolem toho nejspis sam nezvladnu, byl by nekdo ochotnej mne s tim pomoct?
Ahoj
2Yenik: díky za nové panorama, žádnou extra chybu na něm nevidím. Ta trocha mlhy ničemu nevadí
2Miros: podívej se na panoramata z Italské. Pokud se uvidíš - půjde to. Pokud jsi zastrčen víc ve "dvoře", ten signál se tam nedostane.
2lyon667: Zkus se podívat na nové panorama Italské, jestli tam náhodou neuvidíš kostel. Já jsem asi slepý.
Válím se doma ( na Italské) a nudím se:
Nemáte někdo pero na protahování drátů tak 20 m ? potřeboval bych ho půjčit
Nenajde se někdo, kdo by mi věnoval Case s MB pro Pentium (jak jsem se ptal už dřív) ? Pokud by nastala situace, že ho nebudu potřebovat, vrátím. (nemůžu teď už vydat další penízky)
Tak už dokončuji počítač na czfree net.
Jedná se o Celeron 400 Mhz, 64mb ram, hardisk 1,7Gb. Už mi jenom chybí tak Wifi karta. A také pokud nejedou Smržice, tak nevím, zda-li chytám až v Čelechovicích signál. Nemohl by to někdo odzkoušet???
Lander
vydrž, příští týden (doufám ) přesunu AP Italská a mohli bychom se domluvit na vyzkoušení jak proti ONE, tak proti Italská. dřív než ten příští týden bohužel nemůžu.
Jo jo, to je OK.... Bylo by to ale super vědět, jestli náhodou tady něco od sebe chytnu.... Ale na ten tests by to chtělo nějakou super anténu, protože cca 6km to je. A asi budu kdyžtak jenom zvládat tu Italskou. One je v OPčku a to nevidím.