to byla priorita pri hackovani .. dostat z toho primarne AP firmware ale po zjisteni jak to funguje jsem to radsi hacknul uplne a jedu rovnou na tom ))
ee... jsme ochoten pri pomoci poskytnout FW ale nebudu nikomu rikat jak se dostat do systemu ani prozatim poskytovat celej ..jiz hacknutej system.. btw ani po hacknuti neni pristup do systemu.. to hacknuti znamena pouze odstraneni pozadavku na serial...
uplne blbej dotaz, ale jak mam nahrat novy (1.5.x) firmware? Mam XI-626 s puvodnim na Mandraku, ale s linuxem moc neumim. A budu s tim muset updatovat i hostap a kompilovat jadro?
mam take starOs, ale protoze nemuzu laborovat.. dosud jsem to jen parkrat instaloval na notebook a je to zatim jedinej bezproblemovej system, ktery mi nasel orinoco agere pcmcia kartu... ale ta expirace 24 mi docela vadi. Ani neporadis, kde hledat, nebo jak se toho zbavit ? Preci jen davat 50$ za neco co nevim jestli budu pouzivat do budoucna, resp budu treba pouzivat, ale na jinem PC... co instalace, nebo reinstalace to 50$, ne ?
jasne to cislo je vazany na nejakou kartu v systemu.. takze co poc to jedna licence to $50 .. oficielni crack nikde nenajdes pac to neni zadna aplykace do win aby se neco dalu upravit .. a postup jka jsem to udelal ti taky nereknu z osobnich duvodu.. jinak jsem snim spokojenej a jede uz 14 dni.. tedka jsem rozjel zase posledni verzi a ta mam uz i 1.7.2 FW ale jeste tam nejak neimplementovali regulaci .. spis tam ten fw je na rychlo tak az zas bude nejaka nova verze tak mozna neco bude..
ja tu akorat rozebiram diskuzi o novim FW .. a nejde o to ho nabizet ale udajne by mel snim uz fungovat regulace vykonu s wlan-ng tak akorat pisu ze uz se mi dostal do rukou ale bohuzel uz implementovan do systemu takze je obtizne ho dostat ven a zadruhe jsem nenasel ve stavajici verzi systemu jak se ten vykon reguluje. tak to tam asi jeste neimplementovali...