Cau, vzhledem ke rozsahu Prahy tahle sit se asi hned tak nerozroste co ? Jenom sem se chtel zeptat jek je to s moznosti pristupu v oblasti Praha 4 Libus a Pisnice
tj se skoro primou viditelnosti na sidliste Libus ???????
Lidi - pro vsetky digitak nemam a tak potencialni pripjeni viz soradnice sirka 50,00,05.03 delka 14,27,47.50
ze strechy Technicka, koleje chodov, mozna kunratice, seberov
jinak Lhotka - Zimova, Pavlikova....
co vy na to ?????????
tak jsem konecne vylezl na strechu a tady jsou vysledky:
7-patrovy panelak, ulice U Dekanky. Vyhled:
1) Docela dobre na vrsek Barrandova (Lamacova a domy kolem, identifikovan ten dum s vezickami) + vrsky kolem prokop. udoli
2) okolni ulice a domy - mezi vysehradem, kongres. centrem a mym domem; Podoli pod stadionem Dekanka; panelaky na Pankraci a kolem budovy ceske televize (Pujmannova, Hvezdova)
3) kamsi na sever - nepodarilo se mi to moc dobre identifikovat, ale asi Bohnice (nad Trojou)
4) vrsek kopce Petrin, Strahov
5) nekam ve smeru Bohdalec, Zahradni mesto, ... (nepodarilo se mi moc identifikovat)
Bezva. Tohle zacina vypadat nadejne. Bohuzel aktualne nedisponuju zrovna prebytkem casu, ale v cervenci bych snad mel mit cas uz i na nejakou realizaci (asi optiku). Marble
Jak jsem psal, pripojeni k Inetu neni v nasi oblasti problem. Jeden provider nabizi unlimited pripojeni bezdratem za 1kKc/mes, udajne to ma byt sdilenej 2Mbit (ma nekdo lepsi nabidku?). Ptal jsem se primo u providera a tvrdil, ze by nemel byt problem pripojeni i ke mne. A J@son ho musi mit na dohled uplne stoprocentne (tam by mozna stacila i Ronja )
P.S. Kdybyste meli nejaky problemy se smerovanim apod. tak dejte vedet, delam v projekcnim pro firmu, ktera zivi stavbou siti pro firmy jako T-Mobile, PRE, Posta apod. takze uz trochu zkusenosti mam i kdyz delam spis s Ciscem, tak jsem kdysi stavel i sit na SH a tam je to vetsinou na Linuxech.
Zdar !
Dalsi mozny pripojny bod v Krci Visnova 13
Je to bohuzel dolik :(
Viditelnost sidliste Krc, Novodvorska, Zeleny pruh, Branik,Budejovicka (este neco ale na to musim mit mapu
Neni problem pristup na strechu + HW (klidne bezdrat+router)
Honza