co myslis registraci? to co jim mas papirove poslat?
s tim jsem nemel zadny problem, je nutne ridit se pokyny v pravo nahore tedy zadat ic dat vyhledat a pak dovyplnit
(vyplnoval jsem v win-firefox 1.5.0.9)
je už na čase abych to poslal, jsem pracně vyplnil formuláře v programu, uložil a dal tlačítko zveřejnit na internetu. podle toho jejich návodu se to má objevit v záložce k zveřejnění a tam se to neukáže, co mám dělat, nebo jim to mám poslat poštou jako za stara
uložit nemá vliv na to co se objeví na jeji strankach je nutne dat přenést data na server(nejsem si jist nazvem položky nemam tu ted ten program )
zepta se te to na prihlasovaci udaje do te jejich databaze a a pak se provede uploud xml dat
pokud mas s timto krokem problemy je mozne ze se snazis nahrat stary TS formular (byla v nem chyba je nutne stahnou novy)
pak v zalozkach ostatni uvidis ze je tam tlacitko odeslat(to uz je v te jejich aplikaci)
ja vubec nevim o cem je rec, to je nejaka nova povinnost ze zakona o elektronickych komunikacich? Uz sem dostal jednu pokutu 3000 Kc za to ze sem jim neposlal nakej formular, kterej sem prej podle novyho zakona mel vyplnit, na kterej me ani neupozornili. Prece nema kazdej kapacity aby studoval jakej blabol po nem kterej urednik chce :(
Je i tohle povinny?
no zrovna pred par min utami jsem se dozvedel ze i nase sit je podle zakona o elektronickych komunikacich jiz povazovana za verejnou, a to presto, ze mam v ruce registraci ke GL pro neverejnou sit, ktera plati po0dle data na ni uvedenem do roku 2009 :( Nakonec jsem se rozhodl pokutu 3000 Kc za naprosty nesmysl zaplatit, nebot v pripade odvolani mi bylo sdeleno ze se najdou i jine paragrafy a pokuty ze spravniho rizeni jsou minimalne 10000 Kc :(