lol---
takovou (mozna lepsi) a slogem CZFree.Net mam za 200,-... a udelal ji krovak... a je dost dobra.. omg. co budou za chvili prodavat??? nevim s cim by mohli zacit... a zy takovyhle prachy... hruza.... je mi spatne :(
co se Vam nezda,
vzdyt je to z uslechtilych materialu (nerez, nikl, stribro), prectete si popis a odolava i mestskemu podnebi
Kdyz pouzijete plechovku od parku, tak urcite tak dlouho nevydzi. Na druhou stranu, za tu cenu jich z ty plechovky od parku udelate opravdu hodne a este se nejite
Když jsem jeste mel plechovku(prelom 2003/2004), tak byl docela problem ji sehnat. Nakonec jsem ji sehnal v jednom obchode, zaprasenou, nejake parky, zarucni doba skoncila v roce 2000 tusim a musel jsem je ukecat, aby mi ji prodali. Pak jsem sel k popelnici a ... to byl děs. Tam uvnitr se uz mezitim skoro vyvinula civilizace. ^__^
nejsem zadnej guru, ale rek bych ze takova 2quad ci 4quad zasira okoli mnohem vic nez nejaka plechovka. Mimoto, pokud budu mit antenu na pristuplnem miste, cili treba na strese panelaku a parkrat mi ji nekdo sekne, tak se mi nebude porad chtit kupovat novy a novy sita. Krom toho, rek bych, ze ty sita taky nejsou NZV, jelikoz kvuli jejich vykonu jich spousta pere 100nasobky GL.
Podle me prase jako prase, ikdyz prase, co ma profi sito 2m kabelu a na AP 17dBi, je horsi nez nejakej kutil co ma to samy ale s plechovkou.