Muj bracha se prave nastehoval na dubinu. Ja jsem v praze, pripojeny na CZFree .. tak mi to zavidi a chce taky. Takze pokud bys do toho sel, dej vedet, on by se chtel urcite taky pripojit... akorat tomu moc nerozumi takze spis jako koncovy bod a spolupodilnik na AP.
Hmm, ale ja jeste nemam zadny kontakt na zadny jiny bod v ostrave. Tak prosim vsechny ostatni kteri ctou tento clanek jestli by nebyli tak laskavi a nezdelili mi kde je nejaky ten pripojny bod v ostrave. A pak bychom mohli mluvit o dalsim rozsireni. Dekuji.
To bohužel nevím... musíme sehnat jakýkoli přípojný nebo koncový bod v blízkosti ostravy-dubiny abychom se mohli připojit, jakmile ho seženeme tak to půjde jako po másle, všechno se propojí a bude to v pohodě.
Hledal jsem hledal, ale nic jsem nenašel. Jedině co jsem našel byla mapa Prahy a ta je mi na NIC. Pak prý má být seznam přípojných bodů na mapy.atlas.cz, ale opět jsem tam nic nenašel.
Pokud někdo je z Fyfejd a už je připojený, tak at nám poradí jak sehnal informace nebo jak našel připojovací bod.
Dříve jsem taky četl že už někdo se chystá instalovat anténu na dům sester v Porubě- Povedlo se mu nebo ne? Proč my Ostravaci málo komunikujeme mezi sebou, podivejte se v Praze kolik jich je už v provozu !?
Je to zajímavé kolik lidí bydlí na dubině ale nikdo kdo by tam prdnul AP ....
Sháním nějaké AP na které bych dostříknul ze Staré Bělé. Jenže na mapě je koncoví uživatelé!
de chelaton
p.s. Berte to jako postěžování si od zoufalého který je off-line. ))
Bohužel v tom má Chelaton pravdu, na Hrabůvce a zejména na Dubině není funkční ani plánované (v mapě) žádné AP. Koncových bodů je v mapě zaneseno hodně, ale AP žádné (AP AE nepočítám, tam to bohužel vypadá bledě).