BaBiBo: Jo, parada.Na zlobici mam primou viditelnost. Ale odkud to chces dotahnout do malhostovic? Nebylo by lepsi to tahat od Reckovic? I kdyz, kdovi kdy. Zatim sme tri na Kurim,ale uz to rozsiruju.Treba se nekdo prida a pak to bude mit smysl.
No ja mam na mysli na pozorovatelne udelat jenom AP pro propojeni Kurimi a Malhostek.
Za dalsi - Drasovska ZS ma mit bezdratovy propojeni na Tisnov k webu, na misto, kde bude stat vysilac je viditelnost ode me a z vyse zminene pozorovatelny taky, takze se pokusim zjistit, ktera firma to bude budovat. Myslim, ze naseho starosty bychom mohli zviklat (je pro kazdou kokotinu :-)) --- tzn. AP na obecnim urade.
(jestli pisu sracky, tak me upozornete, protoze jsem v teto oblasti novej a spise sbiram informace a moc se do vseho hrnu... ;-)))
Takže byl jsem na srazu 7.11., nikdo z Kuřima ani Malhostovic tam nebyl - pokud vím. Rozjednávám spojení Lelekovice - Brno a sháním lidi. Přemíšlel sem i o spojení na Kuřim, ale potřebaval bych vaší spolupráci. Napadlo mě, jestli by se nedal použít ten zámeček mezi Českou a Kuřimem. Vidí na něj někdo z vás? Je někdo ochotnej tam se mnou zajít a domluvit to?
Jinak na "srazu" 7.11 se mluvilo o spojení Brno - Slavkov, Slavkov - Vyškov a o síti v okolí Moravan. A také o tom, že spřátelený bod CZfree je na vysílači v Hořici.
Parada. Na zamecku mam konexe,dokonce i primo viditelnost-aspon ze strechy,ale myslim ze i z bytu. Klidne bych tam s tebou zasel,ale casove su dost vytizenej-museo by to byt po 17h a nejakej urcitej den, a to bych predtim jeste domluvil tu znamou,at nam pripravi pudu s majitelkou.
Mno na zamecek mam primou viditelnost, s ing. Novotnou by se to snad dalo domluvit... Jsem byvaly zak a trosku se s tema lidma znam (bez zaruky)... ale uz jsem o tom taky uvazoval...
Druhy takovy v Kurimi dobre viditelny misto je bud domov duchodcu anebo panelak 'U Obesenca'...
Mas plnou pravdu, reginet neni nevydelecny amam z nej stejny dojem. Proto taky ted kamos, kterej chtel inet pres reginet, hleda jinou firmu a navic chce poskytovat dal. Vsechno se teprve vyviji, ale do REGINETu rozhodne nikdo nejdete! (co to je za blbost inet zadara, ale clensky poplatky....)