pepulis
Junior Member
|
Pomoc výběrem značek AP a wifi sí?ovek. Najde se nekdo? Uz fakt nevím. |
Příspěvek č. 1 |
Chceme si postavit sit mezi rodinnymi domky,problem ani tak neni v tom co potrebujeme,ale v tom jake vybrat znacky AP a PCI wifi karet, aby spolu dobre komunikovaly. Jde o to,aby tyto HW meli co nejvetsi moznost natsaveni bezpecnosti,v nejlepsim ripade umeli WDS (neni nutne) a hlavne slo o 54 Mbp zarizení. AP bude priblizne uprostred a mel by umet pokryt plochu cca 200-300 m ( s koupi anteny pocitam). dival jsem se na výrobky od SMC, kontretne na SMC 2804 WBR,u pci karty nevim presne znaceni,ale nevim, jak jsou tyhle vyrobky na tom co do kvality,dosahu a citlivosti. Uvedene zarizeni chceme z pocatku na sdileni dat, hry, pozdeji na internet, takze z toho plyne ze by AP mel v sobe rootr s NAT funkci. Zkus te i napsat co si myslite o tehle zacce a popripade i dat nejakou dalsi radu. Uz mesic vybirame,ale porad nevim e co presne. Internet mam projity od A do Z. Studoval jsem i nejakou literaturu,ale fakt nevim. Myslim ze SMC je asi kvalitni znacka,ale nejvis me zarazi ze na jejch strankach je napsane napr. k AP 2804 ze funkce WDS comin soon, WPA coming soon (Q2 2003) atd. Chapu to jako druhe ctvrtleti roku 2003, ale nezda se mi ze by tak dlouho neaktualizovali sve ww a datasheety.
Dekuji vsem moc.
|