Jestliže shaníte pigtaily na ORINOCO -AVAYU různých délek tak napíšte , pomužu vám sehnat MC konektor, který je v čr i venku prakticky nedostatkové zboží, jedna pražská firma prodává kabel LMR100A a i N-male konektor k tomuto kabelu a můžete mít kabel třeba i 1,5-2m dlouhý za slušnou cenu PIGTAIL !!!!!
Takže abych to uvedl do pravých mezích. Nejsem žádný dealer -Jsem jen schopen sehnat MC ORINOCO conector pro výrobu pigtailu různých délek. Takže jelikož zajemců je dle vašich ozev docela dost, nebyl by problem konektory objednat. Takže MC konektor kompletní i se samostahovací bužijí by mohl byt pro všechny Czfree membry za 430Kč. LMR100A kabel který je doporučovaný a je fakt nejlepší je dost obtížně dostupný v čr , momentalně nevím přesně linku na tu firmu/ jedna mi jej nabídla v Praze a jedno tuším v Hradci / metr vyjde na něco kolem 100Kč, N-male konektor 50-100Kč, cenu si pak spočítejte sami dle toho jak dlouhej Pigtail potřebujete. My jsme se spolu s DOUBY m do toho pustili, kabel jsme sehnali a Douby to zbastlil. Vše funguje SUPER!!!
Hotový pigtail jsme schopni udělat , ale zavisí na delce atd.
Spíše ale pro zájemce o delší pigtail, podotýkám že např. z I4 můžete pořídit Pigtail 20cm za 600Kč!!
Kdo bude chtít, může mi napsat, pošlu mu obrazek kopletního setu MC konektoru
internetovy obchod skutecne nemaji, ale jsou slusne zasobeni takze co vim vzdycky kdys jsem tam byl tak meli jak Male tak Female verzi pigtailu. Za stejnou cenu maji pigtaily jak orinoco tak R-SMA.