V patek se mi konecne dostaly do rukou karty DWL-G520 od D-Linku. Koupil sem si je zatim na testovaci ucely. Behem pristiho tydne je odzkousim a zjistim, jak moc jsou kvalitni a jestli to nejsou zbytecne vyhozene penize. Mel-li by nekdo zajem, tak jedna prijde na 3000 a jsem je schopny dovezt, jakmile pojedu do Nemecka... Pokud zjistim nake zajimavosti, urcite se s vami o nich podelim.
No ..pokud vím, tak se přenos na 2,4 dělal tak, ze rozestup mezi kanaly byl 4 tzn dva nad a dva dolu .. dnes již to ani není možné .. Opravte mě, jestli se pletu, ale bylo to tim, že se při 11Mbit obsadily všechny 4 kanály .. alespoň takto jsem to chápal, když jsem si o tom četl ..ale to bylo tak v 98 ..
Ne ne ..je to rychle řešení .. mrskneš do kouta a jede to, ale testuju tady AP od PheeNetu ..nejsem s ním moc spokojený ..Je to teda 22Mbit ale nemá moc velikou citlivost .. nevíš u koho bych mohl sehnat Orinoca nebo Awaye?
Vím, že PC s kartama má hodně možnostní konfigurace,ale je to pracnější a musíš tu bednu někam dát ..tahat k ní napájení ..je to pracnější, ale souhlasím s tebou že je to asi lepší ..