Nasel by se nekdo kdo by nechal vyrobit nekolik vice kusu pls na Rx XT od mnagy? horkemu se do toho udajne moc nechce, pry ma hromadu Rx a Tx od skontorpa a nechce aby mu zustaly lezet doma. Mozna by slo ho k tomu trosku vic pritlacit, kdyby ste ho nekdo znali osobne, nevim. Nebo udelat vlastni sbirku a nechat vyrobit presny pocet pro ty, kteri se posbiraji .... nebo pokud mate nekdo jakykoli jiny napad, jak obednat tyhle tistaky tak, aby si kazdy nemusel obednavat par kousku za nenesitelne prachy ... napiste, neco se vymysli
Nabizi se otazka jestli se na to uz vykaslat nebo vyrobit dalsi varku nebo dotahnout do vyroby posledni prototyp. Ten je mnohem citlivejsi, ma akustickou indikaci sily signalu a uzivatelsky privetive pripojeni kabelu.
tezko rict. jesi brzo pride 100Mbit ktery pude delat na kolene tak asi ne. ale ono to este asi chvili potrva jak jde videt...
kolik bys toho nechal delat? necches ten "posledni prototyp" trochu vic popsat?
kazdopadne by to mozna chtelo udelat trosku update i Tx, jednak se to na ty skontorpove tistaky paji hrozne. popr nahradit 3 7400 necim jednodussim, nakym fetem nebo co ja vim. taky udelat moznost pajet vsecko smd i 2N3904, at uz si hfe zmeri kazdy jak chce... myslim ze by to nebylo tak hrozne...
na kolik vyjde jeden tistak cca? kolik bys toho nechaval delat?
no tak jiste ze neni, idealne to do te trubky nestrci nikdo. s otacenim modulu v trubce sem si nikdy nehral, ale jestli tomu tak je, tak to je tim, ze uz na diodu nedopada "kolecko" svetla, ale trochu zmrsenejsi obrazec. nicmene tohle je elektronikou neresitelne... nebo cim jinym by to mohlo byt? ... snad leda ze v jinem smeru se na plosnaku neindukujou napeti z rusivych signalu, treba odvedle z Tx nebo odjinud, ale tomu bych moc velkou vahu nedaval...
no sak jasne, ja beru ze kdyz se to vyosi tak signal utika, to joo, ale jak tomuhle napomuze ta elektronika??? (nebo jina uprava neni-li elektronicka) .. co na cip fotoled nedopadne to tam proste neni a elektronikou nevycarujes....
tam by pomohlo sadit tu ledku do profilu s presne vrtanou dirou, a ten profil pridelat treba na krabicku (ovsem kdo zaruci ze bude na osu cocky kolma). nicmene bylo by to presnejsi nez kdyz se to ohyba do osy rucne