Plechy nefrezujeme, palime pan "inzenyr"
EMC na plechovke od parkov nedosiahnes ani keby si sa ako snazil.
A predavat sme krabice neplanovali ani neplanujeme - ale rad niekomu z czFree jednu podarujem Je to cisto demonstracia nasej uchylnosti v oblasti dizajnu a wifi
tesnenie je EMC certifikovane - bolo drahe a cakali sme na neho vyse troch tyzdnov
Plastova priechodka tam je len ako demonstracia Nasadi sa tam iny, skrutkovaci konektor - nie rj45.
Z tohoto by mohla vyjst celkom zaujimava debata
Bestial - tie krabice sme nakupili aj my - ja osobne som z nich bol velmi sklamany a ich montovatelnost na miesta (steny budov) je velmi obmedzena pokial chceme eliminovat konzolu nehovoriac o tom, ze je velmi velka a strasne skareda
Ahoj.
Ty čouhající SMA konektory jsou také outdoor provedení?
SMA konektory bych spíš schoval dovnitř, protože tyto
konektory na pigtailech nebývají zrovna vodotěsné.
Dokonce i nekteré typy levných N-konektorů mají do vodotěsnosti
hodně daleko a je třeba je pro jistotu omotat samovulkanizační
páskou, pokud jsou vystaveny vnějšímu klimatu.
Já jsem ještě outdoor SMA pigtaly u žádného distributora
neviděl.
.
Naše osvědčená metoda je,
že nejlepší vodotěsnost je pořádná díra zespoda krabice.
Žádné vodotěsné průchodky - jen ta díra.
A skrze tu díru vedou dovnitř kabely.
Za 5 let provozu se nám nikdy nikam voda nedostala.
Jak jednoduché a účinné, že?
.
Ty konektory fakt schovejte dovnitř.
Jakýkoli čouhající konektor z krabice zavání leda průserem.
.
Ahoj
OK1CQC
"diry" mi tu uz nespominajte - diery nie su nieco co si mozeme v tomto projekte dovolit spravit - do zariadenia ktore stoji niekolko stoviek eur. nie je akceptovatelne aby kable len tak viseli z krabice aby ich ktokolvek mohol kedykolvek vytrhnut pricom poskodi komplet cele zaraidenie vnutri krabice. taktiez nam to pri emc testoch neprejde - mame sice minimlane, ale aspon nejake voditko pre emc a to nam udava, ze diery mozu mat maximalny priemer 3mm - uvidime co spravi meranie - su to prototypove krabice urcene pre velmi specificky projekt - su najodolnejsie voci vandalizmu z tych co som zatial videl k dispozicii na trhu a maju na sebe nas branding - co je tiez velmi dolezite - vyzeraju esteticky, co je dalsi nemenej podstatny faktor pri interierovych instalaciach. a je usita nam na mieru - t.j. presne taky rozmer ako potrebujeme, presne taka farba ako potrebujeme, take uchytenie a take tesnenia. velmi rad uvidim ine riesenia ktore vychadzaju z niecoho ineho ako SCAME ci inej plastovej krabice, pripadne RITTALovskeho boxu pokial nejake mate. dik - wifi zdar. marcel