ja tam mam objednane anteny od waxu uz 2 mesiace a furt nic.. na to, ze su vyhradni distributor a wax mi to nevie dodat uz pol roka je to dost smutne.. naplanovat si potom nejaku robotu je zbytocne..
on to nebude problem Atlantisu, jako Waxu. smutne je, ze Wax nestiha vyrabet.
co jsem se bavil v Atl., tak kazda antena je specialne doladena, a co hlavne, ma protokol o mereni SVR.
verim, ze to saje. holt kup panelky
znacka WAX jako takova se zmenila na ProWAX. V atlantisu mi rekli, ze jsou to nejlepsi anteny v republice, cena je ponekud vyssi nez u dcomu. Meli by mit komplet sortiment (2.4, 3.5, 5.6)...
a zrejme uz stihaji vyrabet nebot rozesilaji drahe letaky na kridovem papire postou..pritom bych se bohate spokojil s levnym a ekologickym e-mailem takhle to na me pusobi jako ze si zaplatim spolu s antenou nikoliv kvalitu navic ale zbytecnej marketing
tak ten mi neprisel
dostupnost byla "priserna", jak je to ted, netusim. nicmene s waxkou zatim spokojenost, a kdyby byly penize, tak je na "kazdem" spoji.
tak ja ten cerny letak taky dostal Papir to je pekny (ty antenky taky), ale je to urcite zlomek toho co schramstla posta. Hodit vec do realneho kose je casove narocnejsi nez do virtualniho...
ja nevim me proste prijde 5000 kc za 24dbi parabolu trochu prehnany at uz je vyrobena sebelip..kvalitou mi jrc24, prip jrc24-ext bohate staci a cenou jsem nekde kolem tretiny ceny waxky
Atlantis je asi fajn na optiky, ale kdyz tady vsichni rikate ze dodavaj WAX a na jejich webu o tom neni ani zminka, tak je to divne..
WAX anteny lze koupit i na aspe, ale jelikoz maj i DCom a tusimze i o kousek levnejsi, tak beru DCom. Ted myslim 2.4Ghz. Na 5g beru JRC, pripadne bych sahl po tyhanu kdybychj potreboval lepsi.