Chtel bych svym znamym poskytovat pripojeni k netu, a zaroven se trebas nejakym zpusobem pripojit i do CZfree .. jednalo by se o pripojeni zhruba dvou panelovych domu, nicmene nevim odkud vzit nejakou rozumnou konektivitu..
Da se nejakym zpusobem dostat trebas konektivita z casablancy nebo z gts na strechu a odtamtud dal ? A je k tomu vubec wifi vhodna ?
Diky za info, nejlepsi by bylo, kdybych mel v baraku tak 20ti Mbit .. nicmene takove pripojeni mi asi nikdo neposkytne, a resit to pres jedno hodne rychle ADSL, pripadne nejakou silenost jako UPC se mi nechce ..
Odkud bere konektivitu czfree ? trebas tady ve vrsovicich ?
mimochodem v mem prvnim prispevku "pripojit se i do czfree" jste to ignorovali .. asi mate dostatek konektivity, nicmene ja sem neprisel s komercnim zamerem, ale prave s tim ze i kdyz si ja a nekolik dalsich lidi neco ukousneme z 20 Mbitu, porad zde zustane dost konektivity s kterou lze neco delat .. a naproti je AP heaven czfree ..
nechapu ze nekdo je tak moc paranoidni, ze si mysli ze jsem nejaky preveliky ISP, ktery na vas vsech chce jen vydelat.. a vsechny vyuzit .. to mi prijde trochu mimo misu odsuzovat nekoho za dotaz na diskusnim foru .. dal jsem jen namet k diskusi, tem co mi poradili dekuji, vim, kterym smerem se ubirat, ostatni ani nemuseli reagovat..