Prosím Všechny co umí dělat s Debianem. Potřeboval bych pomoct nainstalovat Skystar2 na routeru a stremovat satelit po kabelu RJ 45 na notebooka..
Zjistil jsem ,že se ktomu používá program VDR..
ale potřeboval bych někoho zdatného. kdo by mi pomohl ..
... kdo by mi napsal buď podrobný návod (opravdu podrobný) na instalaci, a nebo měl čas a nainstaloval mi to a zprovoznil , byl bych moc vděčnej..
jsem z Olomouce...
Prosimte proc si kupujse ss2 kvuli noutasu kdyz je bezne na trhu cca 10 dvb-s karet do USB nebo PCMCIA... Pokud ti jde o emu tak vetsina znich to zvlada. Mimochodem je pekna blbost zatezovat router jeste stremingem na to chce mit vlastni stroj, pokud vim tak k zahozeni neni VLP server. Pokud chces mermomoci stremovat a jsi se znalostma linuxu na styru tak porid dreemobox 7025 tak umi strem po siti (obcas se to kouse je to pomerne nova funkce)...
Ok, tu kartu co sis vybral dobra volba, mel by fungovat i ten phoenix. Pokud s tim chces poradit tak pisni na pm ja uz par dvb-s rozchodil vetesniou pod gentoo nebo fedorou...
Samo ze jo nevim cemu se divis - serial verze uplne v pohode, usb verze jak kde!!!
Jak asi fungujou ctecky v dreemech, ipboxech a drageonech popripade routerbodech )) nebo sdileni v newcs a pod. (poze info nikoliv navod jak na to)...
Naposledy upravil Samuel-Azagon 11.11.2006 v 14:40