MiraCT
Junior Member
|
Je pekne vsude napsat "ano" ale otazkou je, jestli je to pravda. Ja sam za sebe rozhodne vsude napsat "ano" nemuzu.
1. ano
2. ano
3. ne
4. ano
5. vzhledem k tomu, ze nemam tunel do czf, tak jedine tak,ze ti vyfotim sitove nastaveni meho PC
6. ano, nekolik let. Za tu dobu jsem vyuzival pomoc, ale i daval rady a pomahal druhym
7. vzhledem k tomu, ze prezeme jdou penize od clenu nasi site, tak to snad ani jinak nejde
8. ne, nebot tohle se muze resit ve velkych mestech a ne na vesnici kde je clovek rad za to co ma. Lidi nezajma jestli budou mit internet o 5Kc levnejsi, je zajma, aby se k nim dostal v dostatecne kvalite a pouzitelnosti.
9. ano, clenove site maji moznost vyuziti casti kapaci site na prenos mezi sebou.
10,11 ano, ale neni mi jasne, jak to mam dokazovat? To mam naskenovat fakturu od Zcomky?
Priznam se, ze vecina clenu nasi site slovo czfree neslysela. Jako vsude jinde tu funguje tak, ze 90% lidi to ma na internet. Je zde ale spousta lidi, kteri pres sit mezi sebou hraji hry, telefonuji s rodinou...
Pokud je czfree.net "prispej a pouzij" tak to nase sit ze 100% splnuje. Nikdy se nestalo, ze by se nejaky problem nebo zadost clena site kladne neviridila. Kdyz mi nekdo ze site Praslavice.Net rekne, ze by bylo dobre, kdybychom meli dns a tunel do czf, tak to udelam.
Mira
|