lucky79
Newbie
|
Moje zkušenost byla taková:
Sháněl jsem Ovislink WL5420, ne moc známá a ne moc dobrá věc. U pana Doležala jsem koupil jeden kus, už na první pohled chyběl igelit na krabici, pan Doležal po optání ujistil že ho zkoušel jen tak na stole. Po prvním zapnutí utilita vyhledala AP nastavené s ssid CZFree.Net.xxxxx a IP 10.x.x.x, to mi již začalo být divné. Po delších testech jsem zjistil že ap vytuhává po 20 minutách provozu tusíž jsem ho jel druhý den reklamovat. Bylo mi již jasné že toto ap nemohlo být nové. Pan Doležal po opětovném ujištění že ap bylo nové přinesl jiné, také rozbalené a také říkal že je ho pro jistotu zkoušel na stole. Po mém příjezdu domů a pár testech i toto ap bylo nastavené podobně tomu předchozímu ale fungovalo.....týden a umřelo úplně. Opět reklamace, opět jsme dostali rozbalenou krabici a opět toto ap po měsíci umřelo. Pak jsem si radši koupil wrap.
Dále jsem u pana Doda také koupil Andrew 18dB síto všem dobře známé. Po mém příchodu do obchodu a optání se zda jsou nějaké směrovky ukázal pan Doležal na tohoto Andrewa. Jelikož bylo šero nevšiml jsem si a ani mě nenapadlo že by anténa mohla být použitá. Po mém shlédnutí na pořádném světle byla anténa rezavá, typuji tak 0,5 roku až rok na střeše. Od té doby už jsem do CZnet nevlezl a neradil bych to ani nikomu z vás, pan Doležal je jen pouhý lhář a nejradši bych ho
|