Přeji pěkný den. Rozhodl jsem se zlegalizovat naše dělení se o náklady za připojení k internetu. Prošel jsem stránky ČTÚ a našel jsem "Všeobecné oprávnění č. VO-S/1/07.2005-9". Podle slov pána z ČTÚ na druhé straně telefonu je to to pravé ořechové pro to co dělám. Dále říkal, že toto "Všeobecné oprávnění" již nahrazuje Živnostenský list a že po vydání "VO" si zajdu už jen na finančák a tam na základě "VO" dostanu přiděleno IČo.
Chci se Vás, zkušenějších, zeptat zda díky tomuto "VO" muhu např. nakoupit wifi zařízení a s malou marží za starosti a za benzín ji prodat (vlastně použít v síti uživatelem)?
Je nutno vyběhat i jiné papíry a náležitosti?
Děkuji za Vaše reakce.
na nakup-prodej potrebujes zivnostak nakup prodej..
kdyz sem si zacatkem tohoto roku vyrizoval opravneni k poskytovani telekomunikacnich sluzeb, potreboval sem k tomu ziskat osvedceni o registraci ke GL-28/S/2000(5000 Kc tel. uradu, sepsani podminek a cca mesic cekani) a pak dalsi mesic cekani na ZL Poskytovani telekomunikacnich sluzeb..pokud je to ted zas jinak tak to sou kokoti co nevedej co menit driv, protoze ja si to zarizoval asi mesic po zmene podminek(zavedeni poplatku 5000 Kc a zruseni povinnosti registrovat 2 GL)