Uz jsem si rikal, ze tu snad vsichni jedou jen na Linuxu.... Uvazoval jsem ze by mozna stalo za to vytvorit image nekterych distribuci od lidi s funkcnim nodem , upravenych tak, aby se pak dalo jednoduse jen je rozbalit na hadr (samo to bude chtit spis generic kernel tak aby se to dalo pouzit vsude), upravit .confy atd. aby to zvladli i non-*nix jedinci. Ale jestli instalace od scratche neni problem, tak je to mozna zbytecny. Co si o tom kdo mysli ?
Instalace ze scratche se mi zda mnohem lepsi nez treba u linuxu, v podstate vsechno je v zakladnim systemu a jde to zvolit pri startu...
Ale kdyz nekdo bude chtit imadge, rad poskytnu (az to preinstaluju )
Jestli myslíš, že průměrnej Windowsák dokáže nainst FreeBSD tak, aby to slušně chodilo a ještě to nakonfigurovat tak to jseš možná trochu mimo )) - Linux ano, ale FreeBSD ne ... - jediná možnost je vytvořit image - třeba i iso, který se nerozbaluje a dát k tomu image diskety s konfigurákama nějakým jednoduchým README ... ))
# wl: Lucent Wavelan (ISA card only).
# awi: IEEE 802.11b PRISM I cards.
# wi: Lucent WaveLAN/IEEE 802.11 PCMCIA adapters. Note: this supports both
# the PCMCIA and ISA cards: the ISA card is really a PCMCIA to ISA
# bridge with a PCMCIA adapter plugged into it.
# an: Aironet 4500/4800 802.11 wireless adapters. Supports the PCMCIA,
# PCI and ISA varieties.
# xe: Xircom/Intel EtherExpress Pro100/16 PC Card ethernet controller.
# ray: Raytheon Raylink 802.11 wireless NICs, OEM as Webgear Aviator 2.4GHz
To jsou pokud sem dobre koukal vsechny Wireless, takze pod tim asi X626 nepojede... Jdu omrknout 4.6 a 4.7