Co se diskuze s Dannym týče, tak doufám všichni pochopili, že to nemá žádnou cenu (aspoň v klubu a na tohle téma). Jak mám důvěřovat celkovým aktivitám někoho, kdo mi na zprávu (viz výše, zmoderoval jsem to jako Flame rovnou), kde píšu "vím, že jsem to nenapsal celé sám" - odepíše "ale vždyť ty to rozhodně nepíšeš sám" ? Dá se s takovým člověkem vést dialog ??
(a v Pythonu se za pár týdnů naučí fakt každá lama - ještě spíš než to BGP. Python je aspoň čistý jazyk - naopak PHP je sračka a bastl. spíš je v každém projektu těžké proniknout do místního frameworku, struktury databází, apod. - popravdě, nafoukaných adminů mám plný zuby - kdyby nebylo programátorů, tak ani nebudou mít co administrovat...)
Dneska jsem pridaval 10 radku do konfiguraku quaggy, fungovalo to, to jsem to ale skvele naprogramoval.
Podobnych par radku jsem tam daval uz asi 30x a nikdo nic nereklamoval, to jsem ale hvezda, vsechny programatory muzu strcit do kapsy. A zvlaste programatory quaggy, ty tam maji chyby porad...