No, WiFi pasmo v Praze jaksi nepatri cele CZFree Nemyslim si, ze bys mel zkouset identifikovat vsechno co chytis ... to je nadlouho a predevsim na nic.
WiFi neni jen CZFree stejne jako CZFree neni jen WiFi
Jasny. Bohuzel sem si myslel, ze identifikace bude slozita a asi nemozna :(. Uz se zacinam vzdavat teto myslenky.
Kdybych chtel (a mel na to) se nechat pripojit firmou na klic, tak to udelam a asi nepolezu sem. Sice primarnim ucelem bylo mit rychlejsi a levnejsi pristup k Internetu, ale myslim, ze jsem pro to schopen i neco udelat. CzFree mi je (zatim jeste porad) dost sympaticka na to abych investoval cas (ktereho moc neni) a pripadne i nejake penize do ni.
Tak dik aspon za tuhle radu a snad se mi podari nejak postoupit dal .
VSNET má u nás na střeše antény, je to panelák Roháčova 48, taky jsem od nich někoho scháněl, ale bez úspěchu. Bál jsem se ze kdyz si tam pichnu svoji antenu, že se to bude rusit (ty antreny jsou od sebe cca 2 m). Nikoho sem nesehnal tak sem to tam stejne pichnul. Jinak kabel vede do vedlejšího baráku R-46, ale tam se k tomu nikdo nema. A jště něco jak sem byl žádat o povolení na úřadě, tam mi řekli že jsem první a že ty ostatní antény jsou na těch střechách na černo.