Mno.
Chtel sem si udelat AP na panelaku v CB. Naskytla se otazka - Je to vubec legalni? Nikde sem nenasel, ze si na strechu muzu dat antenu, ze muzu vysilat a ze muzu poskytovat dalsim lidem pripoj.
Pls kdo to vite dejte mi vedet.
vseobecne plati, ze co neni zakazano, je povoleno. Ve zkratce: WiFi pracuje v bezlicencnim pasmu, na strechu si antenu dat muzes, majitel nemovitosti ti to dokonce musi umoznit. Pri vysilani ale musis splnovat generalni licenci CTU.
23.11.2003 v 12:25
ech00ff
Senior Member
Re: Všeobecná legalita CZfree respektive sítě jeho členů.
Chtel bych se zeptat, zda nekdo nevi, jak by se pripadne hledelo na placeni inetu kupony na mobil. Napr:
Uzivatel ktery ma ode me Inet, koupi kazdy mesic 400Kc kupon na nekterou ze sluzeb, setre policko a zasle mi (treba mejlem) cislo. Ja na zaklade toho dobiju telefon a pokud se to podari (kupon nebyl pouzit) tak muzaslu mejlem potvrzeni.
Podlehal by tento vymenny obchod nejake kontrole statu? Penize by de-facto nikde netekly.
Podle me to s tema kuponama pro stat vypada uplne stejne jako kdyby Ti ty lidi posilali penize...bejt Tebou tak to moc neresim, ten zisk kterej z toho budes mit stejne nikoho nahore zajimat nebude...
Jinak s go a twist kuponama sem videl docela dobrej trik, clovek je na firmu nakoupil, snizil si tim zisk/dane/ a pak je misto toho aby je provolal prodaval o 50,- levnejc i tak se mu to vyplatilo, mesicne takle dostal z firmy cca 10000,- bez daneni..
mam dotazek začínáme budovat a od firmy mužu mit net, kterej si tu rozdělíme/bez zisku - jak to udělat nejlépe???
ja od nich vezmu nějakou 512 - rovnej díl a hotovo.. ale občas to vezme člověk i mimo lidi co do toho vidi - samo že mu to vysvětlím ale znáte lidi.. :((
drzhor
prostě :BUDE TO LEGÁLNÍ???