Mám kámoše, který uvažuje o wi-fi, bydlí na Jeremenkově ulici, zhruba naproti prodejny Hruška. K tobě Draculo je to podle gisova.mmo.cz cca 1643metrů, myslíš, že je to reálné k tobě dostřelit? . Posílám ti mailem obrázek.
Vic nam reknou fotky. Ale podle mapy a podle toho co si pamatuji timhle smerem zadne vyskove stavby nestoji...tudiz pokud neni kamos utopenej...neni problem. Vzdalenost je taky v poradku...takze az to bude aktualni vse promerime a uvidime
zdravim, bydlim na zacatku cihelni u pivovaru a mel bych zajem o pripojeni, ale newim jetli to dosahne z domu energetiky az ke me. co myslite?, uvitem vice informaci....
Prachy se nakonec nasly, takze bude AP na dr maleho. Uvidi se jestli se tam vyplati davat vsesmer anebo tam bude jen smer na draculu .. kazdopadne jedno z toho tam bude.
Tim padem vam staci slozit se na drakulovo ap a je to ..
2Shake: Tak to je skvělá zpráva Už aby to bylo Jen tak pro upřesnění: jáká by tam byla rychlost připojení k netu a za jaký poplatek (přibližně) a kdy by se mohlo začít s realizací S pozdravem Radim.
Erm pripojeni do site czfree jako takove neresi pripojeni k internetu.
Resi pouze propojeni uzivatelu mezi sebou.
Pripojeni do internetu si budes muset zaridit pres nejakou internetovou gateway, momentalne je jich nekolik a nabizeji sdilene pripojeni v cenach okolo 300/mesicne.
No napriklad Frenky, Mgolem? Ja nevim tohle moc neresim
Kazdopadne je problem, ze na tyhle brany se zatim tezko napoji, ale snad se to v nejblizsi dobe zmeni.
Hmm já myslel že na Dr.Maleho bude nějaká konektivita do internetu :( . Mi jde totiž hlavně o ten internet. Samo že bych sdílel data pro ostatní uživatele, ale pro mě je prioritní ten internet.