Takze mame tady nabidku na HW sice to neni uplne to chceme, ale taky je to potreba... takze:
je to Morex MINI 687 ATX zdroj 250W
MINI 687 ATX (Morex) zdroj 250W za 510,- bez DPH
Technické údaje
Rozměry - šířka x výška x délka (mm) 200 x 330 x 420
Síla (mm) 0,8
5.25" skryté none
5.25" odkryté 3
3.5" skryté 1
3.5" odkryté 2
Možno none
Motherboard ATX
Zdroj 260W
obrazek je prilozen
no ma to 1 maly hacek, musi se jich odebrat alespon 10ks, takze nevim jak moc bude lukrativni nabidka.. no vsak uvidime.. :-)
objednavku smerujte na usera s nickem ALBI (albi@seznam.cz)
Naposledy upravil Albert.Einstein 05.06.2003 v 23:58
Asi před měsícem jsem chtěl v PC discontu v Mariánkách, a? mi zjistí, za kolik mi můžou sehnat ZCOM XI 626. Popsal jsem mu czfree, potenciál v OV a výsledek je tady: včera jsem si stáhnul ceník a vida - je tam! Cena, pravda vysoká, ale třeba zrovna já jsem ten typ, že když něco chci, tak hned, i když je to drahé. A je to kamenný obchod, myslím, že pověst má celkem dobrou(mám od nich komponenty na 2PC a v poho). Takže jukněte:
Aby nedoslo k omylu, tak kdyby nekdo ten case chtel, tak muze klidne i 1ks, akorat ja to musim brat po 10ks :-)
Jinak zdroje v nich jsou samozrejme vporadku, nebot jsou to uplne nove bedynky. Problem bouchacich zdroju byl pouze pri roku vyroby 2001. Sice jsem s nekolika prisel do styku a po vybuchu to nebyl hezky pohled, ale nastesti to bylo u konkurence.
mam takovej malej problem .....
nemam dost dlouhej label na svou strechu
potrebuju 20m kabelu typu H1000
jestli ma nekdo at nabidne
mobilni telefon: 608 744 000
Jo opravdu se zkus priste trefit s prispevkem do spravneho threadu, tentokrat jsem to presunul.
Jinak 20m kabelu? Uvedom si, ze na tom budes mit utlum takovych 5db. Jestli se ti potom vubec vyplati neco tahat, protoze treba zjistis, ze po 20ti metrech nezbyl zadny signal
Ten kabel bude stat takovych 40 korun/metr, kdyz pripoctes koncovky jsi na 1000. Co takhle koupit si radsi hwap, dat ho do krabice na strechu a dolu si svest jen TP?
Solidni hwap lze poridit za nejakych 3100,- bez DPH (WL-A14).
Tak to jeste zvaz ..
Da se pochybovat o tom, ze to ma regulaci vykonu (zarizeni s pevnyma antenama se regulaci vykonu nezabyvaji prakticky nikdy).
Navic neoddelitelne anteny by sly sice predelat, ale to pouze se ztratou zaruky!
Zeptej se kolika lidem uz odeslo hwap po nekolika tydnech provozu .. Jestli to chces riskovat ..
Navic nema ani tak jednoduchou a dulezitou vec jaka povoleni ci zamezeni pristupu podle MAC adres.
Proste z hlediska access pointu je tohle neprijatelne rekl bych.
Ta regulace mne taky napadla, ale myslel jsem spise klienta. Ja treba mam pocitac od balkonu asi 10-20metru a tahat od anteny koax do karty ? to si radeji koupim tohle s nejakou lepsi smer a UTP muzu tahat jednoduseji.