Ta adresa czfree.vsb.cz sice ještě nefunguje naplno (nemám od VŠB prozatím přístup do databáze), ale to se snad během pár dnů změní.
S přesunem na VŠB také zmizí reklamní banner a zbyde volné místo - to se musí nějak využít, proto vyhlašuji výběrové řízení na způsob využití tohoto prostoru - já mám tyto laternativy:
1) Udělat nové logo - velké a přes celý vrch
2) Dát tam scrollovací script s aktuálními zprávami
3) Ve třech větách tam specifikovat co je a není CZFREE - to prozatím z úvodní strany poznat není.
Takže můžete posílat svoje návrhy na využití toho prostoru, případně návrhy loga - přes celou vrchní část, nebo i toho malého - třeba někdo vymyslí hezčí.
Já se prozatím přikláním k variantě 3)
Odměnou pro výherce výběrového řízení bude (možná) pochvala od ostatních :-)
2) Aby mi tam pasovalo rozměrově
Může být těch log samozřejmě více variant - malé do rohu, proužek, nějaké velkoformátové - tedy loga pro různé účely, nejen pro stránky, ale také třeba pro letáčky...
Myslím, že celý thread je zbytečnost - já jsem pro názec CZFree Ostrava (už jsme vlastně oficiálmě součásti CFZ-alespoň máme od nich IPčka). Pokud si někdo myslí, že by měl být název úplně jiný, tak já nesouhlasím (a mimoto už máme i adresu czfree.vsb.cz, kterou se určitě nebude chtít nikomu měnit!)
No ja jsem myslel, ze by se v tom threadu vyjadrili i ostatni....neco jako referendum...,ale kdyz tady prispivame cca 4-5 lidi tak to smysl nema...asi. Ale abych reagoval: nikde nevidim podobnost CZFree Ostrava s adresou czfree.vsb.cz! Jo kdyby byl link czfree.ostrava.vsb.cz, tak to bych chapal! Jinak mi pripadne CZFree Ostrava, hodne nenapadite...Myslim ze CZFree-..........je dobry zaklad...zkuste neco vymyslet za pomlcku!
Hele zkuste pridavat do mapy i body od lidi, kteri se nedostanou na web a ktere osobne znate! At mame prehled kvuli budovani AP...planovani site atd....Fotky staci v druhem sledu...ale pocitejte s tim ze popis nebude stacit!Takze nevahejte a poridte par fotek okoli vaseho bodu!
rsaf: mozna jsem to spatne pochopil, ale nebylo by mozne graficky odlisit klienta od planovaneho AP?Asi vsichni v mape nebudou chtit budovat AP! To by ani nebylo moc progresivni pri budovani...Kdyz v mape uvidim planovane nebo hotove AP...tak vim do jake anteny jit...atd.
Ono to není tak jednoznačné - potenciálním APčkem je opravdu každý - pokud budeněkdo, kdo o tom nic neví někdev dobrém místě, určitědoněho budou všichni hučet aby udělal APčko -to muněkdo zajistí a administrovat se to bude vzdáleně přes SSH- takže tenčlověk musí umět zmáčknout aspoň reset...
Rad bych se zeptal zda je mozno a jak konvertovat body (zatim jeste chvilku ne) v mape na body v testovani, prip. jako jiz funkcni? Bude si to moci udelat user, nebo to bude delat nekdo (rsaf?) centralne az po overeni funkcnosti?
Jak probiha vyvoj a presun www?