Mame tady na vesnici zalozenou takovou mensi sit. 4 pocitace pripojeny k D-link DI-614+. Kdyz potrebuju od nekoho stahnout neco vetsiho, treba film, tak to jede treba 5 minut v pohode. A pak najednou se rozeskace rychlost a windows ohlasi, ze zadany cil v siti neexistuje. Mezitim muzu pingovat, cokoliv uplne v pohode. Stane se to skoro u kazdeho druheho souboru. Nevim uz co s tim. Jo, ty 4 pocitace maji v sobe karty D-Link DWL-520, takze taky v pohode. Jakmile proste jednou prestane svitit to okynko dole ve WinXP, tak uz je to v ... Nevíte někdo, čím to může bejt.dík Vladan
Měl jsem jeden den obdobný problém DWL900AP+ <> DWL900AP+. Najednou se sice dalo pingat (a to ještě jen kratší pakety), ale to bylo tak všechno. Nastavil jsem default 1-11Mbps místo 1-22Mbps a jelo to v pohodě. Po asi 3 hodinách jsem to zkusil vrátit a zase vše jede jak má několik dní. Tipoval bych ve svém případě na nějaké radiové rušení.
Ja to zkusim nastavit na pevno,ty rychlosti. Mam treba vyzkouseno, ze kdyz zapnu sdileni pracovni plochy ve WinXP, a pak se to kousne tak staci trochu zahejbat mysi na druhym pocitaci pomoci sdileeni pracovni plochy a pakety se zase rozjedou. No uvidime. Tady jsem prihodil nejaky grafy, jak to vypada. Tech procent si nemusite vsimat, protoze jsem pripojenej k routeru 100 Mbps sitovkou.Dík za vsechno