Zajimalo by me, proc se stranky zobrazuji az kdyz se cele nactou. Timhle se odrovnava jedna z hlavnich vyhod HTML, kterou je zobrazovani stranky tak, jak prichazeji data. Je to pouzitou technologii? Nejde s tim neco udelat?
Ses si jistej? Zobrazuji se stranky pod Operou Mozillou, Netscapem a janevimcimjeste, opravdu rychleji? Proc se mi jine stranky V IE zobrazuji prubezne a CZF az po nacteni?
Vubec mi nejde o rychlost linky. Jde mi o to, ze prohlizec by mel slusne napsanou stranku zobrazovat, tak, jak data prichazeji. Pokud by se jednalo pouze o text, tak i na extremne pomaly lince (coz se projevilo ted, pri odstavece portalu na vnitrni sit) kdyz mi prijedou prvni radky textu, bych mel bejt schopnej je cist, i kdyz se jeste zbytek stranky nestahnul. Tohle se mi nedeje a proto se ptam PROC? Mozna by se mel vyjadrit Carlos. Myslim ze HTML jazyk byl navrzenej specialne s ohledem na tohle, tak by bylo skoda o to prijit, ne?
Nemuzu mluvit jako zasveceny odbornik, nevim jak to ma Carlos vyreseny, ale mam takovy dojem, ze stranka se z databaze dynamicky nacita a hrne se to do tabulky.
A IE tusim zobrazuje tabulku, az kdyz ji nacte celou (tzn </table> TAG)...