Vsichni si tu okamzite stezovali ze karty nedostali a jak je to blby kdyz dali penize predem atd. (ne ze by neopravnene) ale uz tu nikdo nenapise ze uz je vse korektne vyrizeno nebo jak se to vlastne ma. (nebo jsem jen spatne cetl?)
Dik za cokoli pozitivniho.
Co má? nestandardní konektor? sma je nestandartní?? Tak to jsem asi tupec. Neni pravda, ze ma karta nizsi citlivost, to ti řek kdo? Je faktem, že u karet (i od stejnýho výrobce) se to liší kus od kusu.
Já jsem objednal a zaplatil dvě. Domluva zněla, že jednu dostanu z první dodávky, a druhou z druhý. Dostal jsem první, a řek, že tu druhou nepotřebuju, deu mi dal na ruku 2400,-. Potom (o tejden a půl pozdějc) mi ještě tudletu kartu vyměnil za verzi z sma konektorem. Karta běhá v iplny pohodicce v pentiu 166 s sx chipsetem. A nejen, že se o alphawawech tvrdí, že jsou stejný jako xi 626, ale ony dokonce stejné jsou. Proto mě docela sere přístup někerejch lidí, kerý nadávaj na nestandarditu konektorů. Dokonce i ten sma s opačnýma závitama prodávaj u rasla., takže stačí koukat, a ne jen kritizovat!
Zpožděná zásilka: zkuste u někoho objednat 100ks něčeho, než vám dá termín dodání, tak vykvetou soušky:-- a zkuste to zorganizovat!
Me predbezne vychazelo, ze to ma horsi Link Quality - ale mozna jsem mel smulu na spatnou kartu, a navic to bylo jen s tim pendrekem, protoze jsem nemel spravny pigtail.
Mam slibeny jeden kus s pigtailem na otestovani, a provedu sadu mereni v temer idealnich podminkach (100 m na vsesmerovku) se stejnou antenou a nekolika ruznymi nastavenimi pro XI-626 i Alphawave. Vysledky zde publikuju v prehledne podobe.
Moje vyhrady k Alphawave se tykaji spis toho, ze vyzaduje sbernici PCI 2.2, tzn. ATX board. To by nebyl problem, na backbone routery jsou stejne potreba kvalitni stroje, ovsem pokud se prokaze, ze nemaji nizsi citlivost - a to prave hodlam dnes nebo zitra objektivne premerit.
Tak jak to teda je s tou PCI verzi? Stepik napsal, ze mu beha v intel SX na pentiu 166, to ale je PCI 2.1. Ona sice umi 3.3V, ale asi se v necem lisi od PCI 2.2, jinak by nemeli ruzny nazvy, ze.