Cest
koupil sem si kartu Edimax 7126, vyrobil dle navodu smerovou antenu ktera by mela mi tvykon cca 22dB(s tim moc nepocitam), ale muzu si lovit signal jak chci, ale nic nenajdu. takze prosim vsechny co bydli v okoli ulice Mozartova a dal, aby se tu pokud mozno sesli a za spolecneho usili bychom mohli zbudovatr AP.
Czfree, jak jsem slysel je o lidech a jejich cinech, takze pojdte neco udelat!
BTW signal nekdo z vas mit bude urcite...
provozuju AP "Cerny_Vrch" Nad Bertramkou c.2. V soucasne dobe tam mam smerovku 24dB namirenou na bod "drop-in" (viz mapa), SSID "CZFree.Net.CV-DI" - tu bys tam mozna moh chytat, ale chtelo by to asi dat antenu vysoko, jsem asi o dost vys2. Kde presne bydlis, mas bod v mape?
Budes-li potrebovat, muzem se domluvit, ze bych se u Tebe nekdy stavil s NB a promeril signal, jestli neco chytis.
Jo, to by bylo fajn... Cislo na me je 732129416. A bydlim presne v Mozartova 6, druhy patro. Ted se pokousim vyskemrat ze spravy budov klice na pudu... Jinak muj node nese oznaceni Skeeve...
Fakt sem moc vdecnej za to ze ses ozval!!!
Ja bydlim na Plzenske u zastavky Bertramka, v soucasne dobe jsme pripojeni pres AP YellowHill, kterezto je ale v absolutne katastrofalnim stavu, max. prenosova rychlost z AP je 20KB/s a nikdo neni schopen to vyresit. Viditelnost na tebe asi mit nebudeme, je skoda ze neni nejake AP primo na Andelu. Drive jsme byli pripojeni na AP Fantomas, to ale bylo moc daleko a jine AP tu bohuzel neni, mozna neco va strahovskem kopci ale to je az nekde nad Klamovkou.
Tolik ke stavu ktery je v teto lokalite.