Uz je to dost dlouho co sme zaplatili 18 karet a od ty doby porad jenom sliby ze uz budou a kde nic tu nic.
Deu ani Dave bud neberou telefony nebo sou nedostupny a na konkretni otazky (cisla letu s kartama atd.) nereagujou.
Takovahle spoluprace je pekne na prd!
P.S. Nejvic me dostalo, kdyz sme se o tom, ze karty dorazily do CR dozvedeli driv od zakaznika, kterej je chtel koupit nez od dodavatele (DEU).
Tech zajemcu sem taky vola celkem dost a uz me fakt nebavi jim porad rikat ze karty nam DEU jeste nedodal, byt posledni termin byl 31.1.03
2inzenyr: Hmm, to nepotesi.
2Cijoml: Neches si zalozit nejakej thread v sekci sraci pod jmenem treba: "Nadavejte vsem, co pro nas neco udelaj" nebo "Nebo prudim vsechny, co maj odolnejsi klavesnici" ???!!!
Na jakoukoliv nahradu za nedodrzeni terminu neni nejspis DEU ochotnej pristoupit....na pozadavek reaguje (nebo spis nereaguje) vypnutym MT a neodpovidanim na maily.
My na takovym reseni budeme trvat, protoze nam zbytecne blokuje penize a kde nic tu nic.
Kdyz se neco takoyho stane u naseho solidniho dodavatele (ED, Karma, ATcomp, SWS, Levi...atd.), tak se vzdy domluvime na nejakym reseni. Nikdy se nam jeste nestalo ze by mel nekdo takovyhle spoznei a nereagoval na jakykoliv vyzvy.
Jestli si takhle DEU predstavuje rozsirovani czfree, tak to pude czfree brzy do haje....
Nick: ja tu napsal realitu podlozenou fakty. Nevim, proc se do me za to obouvas???
Caryfuk: mozna to bude muset mit az soudni dohru...nezavidim ti to :(
Podle meho je to cele o tom, ze si kazdy musi dat pozor na to, s kym obchoduje. Nehodlam Deua podezrivat ze spatnych umyslu, nicmene dle meho nazoru ma schopnost kazdeho cloveka komunikovat sve meze a navic ma den pouhych 24 hodin.
S nakupem karet je to podobne jako s budovanim sitove pripojky.
Bud se clovek sveri do rukou nejakeho standardniho obchodnika a pocita s tim, ze obchodnik zije z marze, nebo se spolehne na sve kamarady, coz znamena, ze to bude levnejsi, ale ze je vystaven jejich nalade (a napriklad musi dat penize dopredu).
Doposud nejde o zadnou tragedii, jde o par korun. Nicmene velmi bych se bal zakladat nejake sdruzeni provozujici cokoliv s lidmi, kteri nedokazi delat operativni rozhodnuti a transparentne o nich informovat.
No ja uz jsem kvuli tomu 14dni offline. Odesla mi wifi a tohle se mi zdalo jako vyhodna nabidka a dodani do tydne akceptovatelny. Bohuzel jsem v dobe objednani nevedel, ze v i4 prodavaji 626ky za 2500,- . Uz bych ji mel, ale dalsi prachy nemam, takze mi nezbyva nez cekat a doufat. :(