Tak dneska jsme s Kecupem jednali na VSB o mozne spolupraci czfree a VSB
v Ostrave. Bohuzel tak daleko jako v Praze jeste nejsme, aby bylo streamovane
video ;-), takze aspon takhle ve zkratce.
Spolupraci jsou obe strany zda se nakloneny, takze spoluprace bude.
O cem presne spoluprace bude a jakym zpusobem bude probihat, o tom se bude jeste jednat.
Z diskuze zatim vyplynulo, ze pripojny bod na budove VSB v Porube je velmi realny a take je realna moznost gateway do internetu k providerum GTS, Aliatel, Contactel tamtez.
O moznosti nejakeho pripojeni pres CESNET se bude jednat, jak jsem vyrozumel je treba jednat primo se sefy v Pze. Podle me to neni nerealne, protoze v podminkach maji uvedeno, ze se muzou pripojit napr:
# organizace podporující rozvoj kultury a prosperity (pokud nejsou založeny za účelem podnikání)
No uvidime.
Kazdopadne do schuzky 8. unora bychom meli byt chytrejsi. Schuzky se s nejvetsi pravdepodobnosti zucastni i nekteri ze zamestnancu VSB-CVT.
Ahoj,
jak už asi víte, Báňská dělá AP na 100%. To není žádná novinka. Proč ale píšu je to, že budou nakoupeny i nějaké karty, které si bude možné půjčit na testování spojení.
D.
Ja bych to tak cerne nevidel. Kazdopadne nez vyhecujes ty lidi, date neco dohromady, nainstalujete to, rozchodite otestujete tak vam to taky ten mesic zabere ;-)
Takze kdyz uz zacnete tak to mate akorat ..
Ahoj,
teď jsem se vrátil ze střechy a mám fotky viditelnosti z báni. Zapoměl jsem ale USB kabel , takže to budu mít stáhnuté až zítra. Komu to mám poslat? Dáme to na web? Nebo to mám píchnout k sobě na web?
Ahoj,
D.
Caute vsichni. Jsem tady uplne novy. Rad bych se zapojil do site v Porube. Bydlim presne naproti vchodu do polikliniky, takze se z loznice divam jak na Domov sester, tak na VSB :-) Bohuzel ted zrovna nemam moc financi (splacim strasne moc veci), ale do budoucna (doufam, ze ne moc dalekeho) bych se urcite rad zapojil. Jestli pripadne mate neco, v cem bych se mohl angazovat hned, dejte mi vedet. Jestli by to mohlo pomoct, tak se z dob studii znam s par lidma z desateho patra, takze pokud by to mohlo pomoct pri vyjednavani, neni problem.
Jo, fotky mi můžete posílat na email rsafemail.cz - nezapomeňte připsat, ke kterému NODu to patří, a? to můžu solidně zařadit. Fotky na webu můžou být tak do tří dnů od jejich obdržení, počítám i s tím, že se pokudím udělat nějakou UPLOAD sekci, kde byste ty futky mohli sami nahrávat a já bych je alespoň nemusel stahovat a znova uploadovat.
Web na czfree.vsb.cz bude v provozu za několik málo dní - včera to bylo aktivováno, ještě čekám na databázi a potom začnu uploadovat
Je nutné počítat s tím, že web bude nějakou dobu (hodinu) uzavřen - po dobu stěhování databází.
Ihned potom bude web na wz.cz zrušen a nahrazen pouze informaticní stránkou o přestěhování.