no, číst celkem umím, ale tím dotazem jsem myslel asi toto : cca před půl až třičtvrtě rokem jsem založil téma ostrava kde nějakým způsobem začli ilidičci trochu fungovat, než jsme se stačili pořádně domluvit (díky mé práci mám celkem málo času) stalo se téma zablokované pro další příspěvky, mailoval jsem asi 2x DEU ale bohužel jsem ani jednou nedostal odpověd a téma zůstalo pořád zablokované, no a když jsem se zde podíval po vánocích, tak tady to téma nebylo a tím pádem ani kontakty na lidi co měli zájem něco dělat, to že jsem vůbec žádnou nedostal odpověd bylo už samozřejmostí,
mám k dispozici v centru ostavy připojení k internetu zadarmo, - přes den je na tom připojeno pár firem a internetová kavárna, mimochodem, myslím si že jako jediná v ČR, právě ta moje poskytuje přístup lidem v první půlhodině zdarma, v noci je nevyužitá proto jsem tu linku chtěl nabídnout k všeobecnému použití zadarmo (jedná se o 396kb duplex se 128 záložní) a celkem jsem zklamán přístupem administrátorů tohoto webu. pokud nemáte zájem o příspěvky tohoto typu, stačí to napsat, nemusím tady nic psát ani já ani nikdo jiný, lukasw
sorry ja nemam o tom co tu bylo pred vanoci ani paru, protoze jsem se prave o vanocich zaregistroval.
Takze jak uz jsem psal mam v planu propojit asi 10 lidi v Porube a vybudovat 2-3 pristupove body. O net by urcite zajem byl a vzhledem k tomu, ze znam cloveka v Mariankach a pak dalsiho blizko centra, kteri by udelali trans nebylo by propojeni do centra nerealne.
Napis prosim kde presne v centru mas ten net a muzeme se zkusit nejak domluvit.
Co se tyce fora tak myslim, ze by se celkem siklo forum pro Ostravu (uz jsem to psal webmasterovi, ale zadna reply .. zkusim to znova).
Je blby jestli thread zmizl, mozna bude lepsi psat sem maily at mame na sebe kontakty i v pripade, ze by k tomu doslo.
Necht tedy kazdy kdo se chce z Ostravy pripojit da vedet at se s nim pocita.
Nevím o co přesně šlo, nicméně pokud budou všichni v diskuzích slušní, není důvod cokoliv uzavírat nebo mazat. Každopádně nyní máte vlastní fórum-- jeho moderátorem je Shake. Počítám s jeho přímým dohledem nad tímto fórem.
Mějte se!
P.S. Veškerá související témata jsem přesunul do fóra Ostrava. Zkontroluj prosím, jestli se téma, o kterém je řeč náhodou nenachází mezi nimi (možná jde o nějaký omyl)... Ve výpisu témat stačí přepnout zobrazení témat "za poslední měsíc" na "od začátku".