grizzly76
Newbie
|
Wifi a windows 98 se |
Příspěvek č. 1 |
nemáte někdo zkušenost s Wifi pod W98? Pod XP se mi v systray objeví ikona dostupných bezdrátových sítí, ale po W98 tam nic takového není. Mám USB wifi, které na 98 korektně funguje (aspoň to systém hláší), ale nepřipojím se, protože mi prostě nenaběhne to připojovací okno. Nevíte jaký program nainstalovat nebo co mám udělat, aby to jelo? XP instalovat nechci, protože je to starej počítač a neutáhl by je.
Zatím jsem vyzkoušel Netstumbler, ale ani nenašel ten můj wifi adapter (je to Ovislink AirLive) . Z netu Ovislinku jsem stáhnul nějakej program, pomocí kterýho už alespoň tu sí? vidím, nicméně pořád tam chybí tlačítko "připojit" tak jak je standardně v XPčkách v okně "Výběr bezdrátové sítě"
Hledal jsem i na webu Microsoftu, kde mají k dispozici aplikaci Microsoft Broadband utility, bohužel ten mi taky nenajde ten wifi adaptér (přestože je korektně nainstalovaný, nehlásí žádný chyby a bezdrátovou sí? vidím a na druhým počítači s XP se tím stejným adaptérem připojím. Zkrátka jediný co mi chybí je tlačítko připojit.... (jo a je to samozřejmě na W98se, vím, že na starých 98 bych to nerozjel vůbec)
Díky za odpovědi.
|